Mit szóltok hozzá, hogy meg akarják adóztatni a családi pótlékot?
Ezt a verzióz még nem hallottam,mikor hol hallottad?
Komolyan mondom ez már pofátlanság amit ezek művelnek
Erre csak annyi volt a reakcióm, hogy a**ád...
Lehet semmi nem lesz belőle, és ez maradjon is így, mert a végén senki nem fog gyereket vállalni, nem 12eFtért megyünk szülni, de akkor is.
Nem is gondolom tovább mert csatlakozok a picim hisztijéhez, és akkor a kispapa issza csak meg a levét...
Most lesz a TV"-n a híradóban,,
Nem cukkolni akarlak benneteket, csak a vélemények érdekelnek...
Ez már mindennek a teteje szerintem is, a 14 millkás autó meg jár a seggük alá...
Én örülök:-) És tudjátok miért örülök? Mert ha nem örülök, akkor is ez van...
Na de viccen kívül:
Erre csak annyit mondok, ez magyarország, és nem lep meg...
férjem annyit hallott a hiradóban, hogy jövedelemfüggővé teszik, és a magas jövedelmüek nem kapnak.
ez volt az A verzió: hogy jövedelem függővé teszik
most meg, az lesz a híradóban, hogy megadóztatják, és cserébe csökkentik az SZJA-t, és a TB járulékot.
Na ja, de mennyivel?
Úgy látom nagyjából mindenkinek u.a. az véleménye...
Csak nem tudom a megszorítások miért mindig minket érintenek.
Azok a b..zi nagyfejű, okosok, miért nem mondják azt, hogy lemondanak a tisztelet díjukról, és a luxus autójukról, meg a mindenféle költségtérítésükről...mert még a kenyeret is mi vesszük a szájukba...
Akkor lenne pénz mindenre..nem kellene a kisembertől elvenni..
Ja, és nekem aug. 20-án nem hiányozna a csilliárdokért megrendezett tűzijáték sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!