Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy gyerek nem gyerek -...

Egy gyerek nem gyerek - mondják sokan. Ki milyen okból nem vállal egy gyermeknél többet?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 9 év után vállaltam másodikat, sokoáig egyáltalán nem akartam.

Hogy miért:

Kis korkülönbséggel nem akartam gyerekeket, sokat voltam egyedül az elsővel,aki egy örökmozgó volt. nem tervezett baba volt.

Nem éreztem magam készen arra, hogy szüljek még egyet.

Ha arra gonodltam, hogy még otthon 2-3 évig, ne érzetem felhőtlen örörmöt, sőt..

Tisztába voltam magammal és így láttam jónak.

(nem akratam 2 gyerek teljesen befásult, idegbeteg anyja lenni)

Szerintem ezt mindekinek magának kell érezni, külsö kényszer miatt senki nem szüljön.

Ha úgy érzi egy gyerek is elég, akkor legyen annyi.

ah valaki meg 3-4-et akar, akkor legyen neki annyi.

2011. jan. 7. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

mert a legnagyobb öröm :) és mert tudunk róla gondoskodni...

kislányom 1 éves és jön is a tesó :) mi terveztük és örülünk neki...nem tudom így teljes lesz a család...(legalább is egy ideig mert 3 babát szeretnénk )

2011. jan. 7. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

óóó bocsi előző vok :) látszik h este van

azt hittem azt kérded hogy mi okból vállal az ember többet :) bocsi akkor én megyek aludni :)

2011. jan. 7. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egyetlen gyerekem apja elhagyott minket(Őt is).Ha majd találok egy férfit, akiben megbízom, talán...,de addigra már öreg leszek..
2011. jan. 7. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Mi most várjuk első babánkat, de nem biztos hogy akarok majd kis tesót, bár a párom szeretne, de.........! Szóval majd meglátjuk.

Nagymamámat idézném, akinek sokat a fülembe cseng a "mondókája": egy gyerek bőven elég, bánatnak is, örömnek is. Mert ha a férfi egyszer a farka alá csap akkor Te maradsz a gyerekkel Babám.

34hkm

2011. jan. 7. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!