Mikor utalják a GYED-et? Máskor már 5-én a számlán van, most meg még nem érkezett meg! Valaki nyugtasson meg, hogy jönni fog a pénz!
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 09:10
3/5 anonim válasza:
Nekem is hamarabb szokott érkezni, most vagy 2 nappal később jött. Gondolom most bezavar az új év.
Nyugi! Jönni fog az neked is!
4/5 anonim válasza:
Szia.
Én cib-es vagyok és még ma sem jött meg sajna. Remélem hétfőn megérkezik. Neked meg jött mára az utalás, mert én is kicsit ideges vagyok már hogy hol van?
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem 7-én megérkezett, én BB-s vagyok. Nem gondoltam, hogy csúszik az utalás, és azért tettem fel a kérdést. Remélem nem idegesítettem senkit! Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
2011. jan. 8. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!