Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megteheti ezt a főnököm?

Megteheti ezt a főnököm?

Figyelt kérdés
Két éves a lányom, mennék vissza dolgozni, de a műszakbeosztás miatt ugyanazt a munkakört nem tudom vállalni, erre a főnököm felajánlott más munkát, de azt mondta, hogy azért kevesebb pénz jár, és lecsökkenti az órabérem. 10 éves dolgozó vagyok, és kezdő órabérért kellene dolgoznom.
2011. jan. 6. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom nem keress egy munkajogi ügyvédet és beszélj vele nehogy kihasználjanak.
2011. jan. 6. 07:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Neked az eredeti munkaköröd jár vissza. Semmi más nem JÁR, hanem választható.

Ha nem kell a felajánlott munka (kevesebb pénzért), akkor jár neked az eredeti munkaköröd, műszakban. Ha nem tudod vállalni, fel kell mondanod, vagy mégiscsak elvállalni a felajánlott helyet.

2011. jan. 6. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:

A tescoról hallottam ilyesmit hogy amikor menne vissza az anyuka dolgozni olyan munkakört biztosítanak amit nem tud majd vállalni ill.olyan feltételeket adnak, hogy kénytelen felmondani.

Kivan ez találva te nem tudod vállalni a régit (gondolom a gyerek miatt)az új meg már ha van akkor éhbérért .....

2011. jan. 6. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy Tesco, nem Tesco. Az eredeti munkaköröd jár neked vissza. Azt meg is adják. Ha at nem tudod vállalni, az a te dolgod. Ha ő felajánl másikat, az már puszta kedvesség, nem köteles.
2011. jan. 6. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!