Ugye nem vagyok terhes? Tiszta ideg vagyok. Eddig csak barnás folyásom volt 2 nap.
Ebbol tenyleg nem sok mindent tudunk meg.
Elvileg mar lehetnel terhes boven, ha 11 honapos a fiad, legalabbis en szules utan 5 honappal mar vartam a 2. babat.
De mibol gondolod, hogy terhes vagy?
Hogyan vedekeztek?
Megbizhatoan?
Milyen a mensid?
Szabalyos es most kesik, vagy mensi helyett csak barnazol?
Első vagyok.
Ha eddig szabályosan, erősen véreztél, akkor gondolom, gyanús a barna folyás. Csinálj tesztet holnap! Nincs kizárva a terhesség...
En varnek a helyedben 2-3 napot. Azert alapban a terhesseg meg a barnazas nem egyutt jar. Ha meg nem szabalyos a ciklusod szules ota, akkor lehet, hogy amiatt barnazol csupan, de az is lehet, hogy a kimerultseg is ratesz.
Ha nagyon izgulsz, akkor inkabb csinalj most tesztet, ha nem annyira, akkor varj 2-3 napot, hogy megjon-e es ha nem, akkor tesztelj.
2. valaszolo voltam.
Ma teszteltem, igaz sajnos nem első vizeletből, ez eddig negatív lett, de akkor miért barnáztam és miért nem jött még meg? Holnap újra nézem reggeli elsőből, aztán ha nem jön meg, irány a doki.
Remélem a kimerültség lehet az ok, bár még soha nem maradt ki, csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!