Mennyibe kerulnek a 98-as, vagy nagyobb body-k? Es hol veszed?
Ket eves a fiam, pelenkas, de mar 100 cm korul van. A 92-eseket mar alig tudom begombolni.
De ahol eddig neztem, ott 92es meretig vannak, nagyobbakat vagy nem lattam, vagy csak dragan (nekem az 1800-2000 forintos darabar soknak szamit erte, mert szeretem, ha inkabb sok van belole, minimum 10 darab kellene.
Te hol veszed es mennyiert?
Mar tobbszor neztem, nem talaltam ott sem ekkorat.
az ott levo legnagyobb meretet novi ki epp most, ami 18-24 honap, 92 cm.
Vatera,tesz-vesz
De miért kell egy egyévesre még body?
Bár mondjuk az igaz hogy télen praktikusabb
Koszonom a valaszokat!
Akkor ezeken a helyeken megnezem, ha jarok arra.
2 eves, negy egy eves.
Amig pelenkas, addig lesz body, addig praktikus, foleg, hogy body nelkul benul a nadragba es kicsatolja a pelenkat. Le nem veszi, csak lehuzza a tepozarat. Meg egyebkent is jobb, jo idoben is inkabb bod lesz rajta meg nadraggal, vagy ejjel pizsama alsoval, mert egebkent folyamatosan csupasz a dereka.
Most meglepodtem, azt hittem, hogy mas is ad meg bodyt ennyi idos gyerekere, ezek szerint nem.
A vaterat, teszveszt mar atneztem, uj csak dragan van, hasznaltat nem szeretnek, mert mar van 2. babank is, o orokli majd a ruhakat, igy felek attol, hogyha a hasznaltat meg a fiam is hasznalja, akkor mar ramaty allapotban kerulnenek a picire.
Nem vagy egyedül. Az enyém is 2 éves, 94 centi és még mindig éjjel-nappal azt hordjuk. Így tuti nincs ki a dereka. Csak sajnos már lejárom a lábam, mire találok neki bodyt.
A C&A-s, Skálás
Az én fiam 2 éves lesz és mi is mindig bodyt hordunk.Szeretem,mert nincs kint a dereka és a pelust is tartja.Tesco-ban és C&A-ban vásároltam nem rég.
T: 5db 3700Ft(18-24hó,de van még 24-36hó),C: 1db 790Ft (50...92,98,104,110-eset is láttam)jó minőségűek.
Nekünk még csak a 18-24hó és a 86-92-es méret kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!