Iker gyermekeknek a névválasztáskor szokás arra is figyelni, hogy összecsengjenek a keresztnevek?
Figyelt kérdés
Milyen keresztnevű ikerpárokat ismertek?2011. jan. 2. 16:58
21/30 anonim válasza:
Amitől kivert a víz is:
1. Hella - Bella 25évesek
2. Tilla - Lilla 28 évesek
3. Hanna - Panna 3 évesek, az ovónők is keverik
De nálam ez ugyanolyan mint mikor a testvérpároknak Kirsztián-Krisztina , Patrik-Partrícia és ami nagyon gáz szerintem : Norbert - Norberta nevet adják.
Az én ikreim : Enikő - Zsófia
23/30 anonim válasza:
Én Szabina-Noémi nevű ikerpárt ismerek.
24/30 anonim válasza:
Én Karolina és Paulina nevű ikreket ismerek. :)
Semmi bajuk nincs a nevükkel, a becenevük Kari és Paja :)
25/30 Lapcsika válasza:
Nekünk iker fiaink lesznek, nekem a Milán-Zalán párosítás tetszik nagyon, de a férjem és anyukám bojkottálta. Esélyes a Zádor-Dános kombináció is.
Fiú-lány párosnál Árom és Nóra lettek volna (visszafelé ugyanaz a két név)
28/30 anonim válasza:
Akiket en ismerek: Hunor-Huba, Noèmi-Karolina
29/30 anonim válasza:
Ja meg meg ismerek: Niki-Vivi, Debi-Dolli
30/30 anonim válasza:
Szervusz! Nekem ikreim vannak. Fanni és Flóra. Illik rájuk. Flóra a csajosabb, ő folyton plázázik, pasija is van. Fanni csak ismerkedik, folyton az apukájuknak segít. Szerel, munkálkodik, sportol. Van egy öccsük, Ádika (Ádám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!