Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nem bírta a spirált miben...

Aki nem bírta a spirált miben nyilvánult meg? Mit érzett?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:

A spirál hátrányai között szerepel a bő vérzés és a néha előforduló alhasi fájdalmi panasz.

A spirál előnyei számottevők tartós módszer, hiszen a felhelyezés után öt évig nem igényel figyelmet a születésszabályozás.

[link]

2010. dec. 31. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:

azt nem tudom, hogy nálam most mi van, de kedden tette fel a dokim a 6. hét lejártakor és azóta folyamatosan szúr, nyom, feszít, görcsölget a hasam.... tegnap éjjel még apával való összebújáskor is éreztem a szúrást... szerintem rosszul lett felrakva..

Te mit érzel?

2011. jan. 1. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
amit az első linkelt, nem kell komolyan venni... 40 éve még így működtek a spirálok, a mostaniak bevonata már olyan, hogy elektrosztatikus úton eltéríti a spermiumokat, így azok be sem kerülnek a méhnyakba sem.
2011. jan. 1. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek fájdalmaim, csak a két menstruáció között, volt ilyen sötétbarna vmi.Mirenám van.Lehet mivel hormon hatású attól is van meg persze még nem állt be.Még 1 hónapja van fenn!
2011. jan. 1. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!