Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akinek a férje otthon...

Most akinek a férje otthon van szabadságon segít otthon, a gyerekekkel, vagy a háztartásban?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajna az én férjem nincs szabin,még ma is dolgozik :( .Igaz,már kettő körül hazaér,utána még elmegyünk venni pár dolgot,aztán megyünk a barátainkhoz picit szilveszterezni.Egyébként nagyrészt ő bevásárolt a héten,ez is segitség nekem.Ha időben hazaér szokott segiteni azért a fürdetésnél,esti teendőknél.

2 gyermekes anyuka

2010. dec. 31. 08:34
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Az en ferjem sem sokat segit. Pedig o 4 het szabin van. December elejetol januar 6-ig. Amugy sincs nehez fizikai meloja es reggel 7-tol delutan 3-ig dolgozik, tehat munkaidoben sincs agyon terhelve. Neki mindig valami nagyon fontos tennivaloja/inteznivaloja van a szabadsag alatt igy sosincs ideje segiteni. Pl karacsony elott sem vigyazott a picire, hogy sutni fozni tudjak, igy nem is lett suti sem sutve, toltott kaposztat sem csinaltam igy azt ettunk ami volt. :(
2010. dec. 31. 09:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is itthon van. Főz, mosogat, beágyaz és sokat játszik a fiunkkal. Jól is esik, csak én meg itt depizek a kanapén vagy a gép előtt. Pedig voltunk vonatozni a hegyekben, tegnap a barátainknál (igaz a pasiknak el kellett menniük, s csak mi anyukák maradtunk a két gyerekkel otthon, így igazán még beszélgetni sem tudtunk). De már annyira unom a négy fal közötti létet.
2010. dec. 31. 10:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is segit a férjem, mindig mindent megosztunk. Mondjuk én is dolgozom. Mondd meg neki, mennyire bunkó :( már elnézést.
2011. jan. 3. 00:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem akkor is segít, ha nincs szabi. A gyereknevelés, háztartás mindkettőnkön erőn felüli áldozatokat kíván, ha egymásnak is meg akarunk maradni. Márpedig úgy hamar szakítanánk, ha engem kihasználna, vagy nem érdekelné a pici. Mi is élvezzük, mikor közösen csináljuk a "feladatokat", így rögtön élmény lesz (séta, bevásárlás, főzés). Én is megoldom egymagam is ezeket, de én azt szoktam mondani hogy nem NEKEM segít, hanem a KÖZÖS szekeret tolja ő is...
2011. jan. 3. 07:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy segit. Mi össze-vissza dolgozunk, és soha nem biztos a napunk, de mindenki megcsinálja, amit tud. ha én dolgozom, és ő éppen otthon van, mos, főz, takarit,mosogat, mikor mi kell. Bár nemrég vettünk új mosógépet, és azt még nem nagyon tudja kezelni, de annyi baj legyen. :)) Sőt, a legtöbbször ő hozza-viszi a suliba, meg edzésekre, meg ide-oda a gyerkőcöket, és ő vásáról is be. Persze van olyan, hogy nem tudja megcsinálni, de hát ezért vagyunk ketten. Hogy kiegészitsük egymást. Mikor apósom még élt, és 1 háztartásban voltunk (anyósom halála után nagyon nem találta a helyét, igy odaköltöztettük magunkhoz, meg persze az unokákhoz), ő is ugyanúgy besegitett a főzésbe, mosogatásba, és rendet tartott maga körül. :)))) Szerintem ez az alap.
2011. jan. 3. 08:52
 17/17 Niggagirl válasza:
Az én férjem 2 napot dolgozik 2 -őt itthon van. Ha itthon van az első dolog hogy bekapcsolja a laptopot de közben beágyaz és megeteti a kislányunkat aki 21 hós. Sokszor elmosogat főleg ha látja hogy már elegem van:) Amúgy is utállok mosogatni. Ha megkérem egyszóra kiporszivózza a szobát persze nem az egész lakást:) Nagyon sokszor együtt főzünk vagy sütit sütünk. Egyedül a vásárlásra nem tudom rávenni csak nagyon ritkán de ha velemegyek arra is rálehet venni:)
2011. jan. 26. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!