Mi a véleményetek a Vivien névről?
nekem nagyon nem tetszik, de ez az én egyéni véleményem nem kell kioktatni
mások véleményére vagyok kíváncsi
Nem értem,ha valamelyik név nem tetszik miért kell róla kérdést kiirni.
Nekem tetszik a név.
"Nagyon sokáig két női név volt, amivel ki lehetett volna üldözni a világból: a Vivien és a Kitti."
Az a poén, hogy engem a szüleim Kittinek akartak elnevezni, de mivel pont Kitti névnapon születtem, Vivien lettem.xD
"Lehet lepontozni, tökre nem zavar, de szerintem a kisebbség és/vagy alacsonyabb iskolázottságúak szokták szeretni ezt a nevet."
Kösz bameg, kedves vagy. Mégis mi köze lenne az iskolázottságnak vagy a származásnak az ízléshez?
"Egyetemet végzett vagyok és fehér ,mégis tetszik ez a név."
Tessék, itt a bizonyíték.
Amúgy számomra semleges lenne a név, HA nem mindenki egy hülye plázamániás műp*csára asszociálna a hallatán, illetve ha nem lenne ilyen gyakori.
Így, hogy Vivien, még elmegy, de becézve már nem tetszik. Na mindegy, engem szerencsére jobbára a vezetéknevemen vagy a becenevemen szólítanak a spanok, úgyhogy nekem 8x8.
Asszem', a Viviána (ami latin eredetű, ha minden igaz) angol változata, ergo minden, csak nem francia.:D
Persze ettől még lehet franciás hangzása, én nem vitatom.
Utolsó előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!