Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Touragoo Track babakocsiról...

Touragoo Track babakocsiról vélemény?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 17:38
 1/2 poci-maci ***** válasza:

Szia nekem hasonló típusú babakocsi volt/van nagyon szerettem bár 1 nagy hátránya ven nem könnyű és nehéz vele a tömegközlekedés!

Hatalmas és tágas a belsője 3 fokozatban dönthető a támlája

az enyémnek levehető a kereke is ez akkor nagyon praktikus amikor hó és sár van akkor csak lepattintod és lemosod a kerekét megtörlöd szárazra és vissza teszed!

Nem akad el a hóban sárban erős kocsi!

Itt láthadod! csak narancssárga-drapp színkonbinációval

[link]

2010. dec. 30. 09:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló van-lengyel gz-zabik márkájú (most a kunert kapható helyette).Nagyon szerettem, strapabíró, jó nagy tágas kocsi, fújtatható, levehető kerekekkel,remek rugózással.Még 1 éves korában is kényelmesen aludt benne.Arra figyelj, hogy, tömegközlekedni, emeletre cipelni nem ideális.Mi csak a kocsi csomagtartójába csuktuk lapra, nincs tömegközlekedés-kisváros-kertes házban volt hol tárolni, viszont az utak járdák állapota miatt jól jött a jó rugózás és a fújtatható kerék.Ilyen szempontokat is vegyél figyelembe.
2010. dec. 30. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!