Missed Ab után normálisnak számít ez a vérzés?
Dec 16-án volt MissAb-om, 1 napig átlagos mennyiségű vérzésem volt, aztán 3 nap alatt teljesen el is múlt.
2 nap szünet és aztán újra normál mensiszerű mennyiségű vérzésem van azóta is folyamatosan, talán ma csökkenni látszik.
Ez így normálisnak számít? De miért nem véreztem közben? Vagy ez már mensi lehetett (nem vagyok görcsölős tipus, most se görcsöltem egyáltalán, nem szoktak lenni mellfeszülés meg semmi kellemetlenség sem - max kicsi hangulatingadozás - és most sem tapsztaltam semmit)?
A dokim szabin van... de ez most annyira idegesít, mert ha első mensi, akkor el kellene kezdenem szedni a fogigátlót :S
Köszönöm a válaszokat.
A gyógyszerszedéstől függetlenül is jó lenne tudni, hogy ez mensinek számít-e vajon :S
Én nem hiszem, hogy mensi lehetett. A műtéttel kiürült a méhed, a hormonok visszaállnak a régi kerékvágásba, lesz újra peteérésed és így leghamarabb kb. 28 nap múlva lesz mensid.
Itt olvastam már másnál is, hogy így volt a műtét utáni vérzése, mint neked. 6 hét után kontrollra kell menned, addig úgy is tilos a szex, akkor a dokid is visszajön szabiról és a gyógyszert meg tudjátok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!