24 éves vagyok, és levelezős, költségtérítéses egy egyetemen. Bejelentett munkaviszonyom nem volt eddig.Milyen támogatások járnak nekem?
Figyelt kérdés
Most szeretnék munkát keresni suli mellett.
8 hetes terhes vagyok. A gyes az alanyi jogon jár, úgy tudom. Milyen egyéb támogatásra vagyok jogosult még?
Lehet hülye kérdés, de az apa kaphat az anya helyett Gyed-et?
2009. jan. 26. 08:16
1/3 anonim válasza:
Szia! Természetesen az apa is elmehet gyed-re a babával, ezenkívül jár még egyszeri anyasági támogatás(olyan 64e ft körül van) családipótlék (havi 12e ft) És ha jóltudom akkor kaphatsz az egyetemtől is valami támogatást. Nagyon boldog babavárást kívánok neked!
2/3 anonim válasza:
Egyszeri anyasági támogatás jár még, illetve gyes alanyi jogon. A feltételek megléte esetén apuka is mehet GYED-re, de csak a baba fél éves kora után.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 26. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!