Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 24 éves vagyok, és levelezős,...

24 éves vagyok, és levelezős, költségtérítéses egy egyetemen. Bejelentett munkaviszonyom nem volt eddig.Milyen támogatások járnak nekem?

Figyelt kérdés

Most szeretnék munkát keresni suli mellett.

8 hetes terhes vagyok. A gyes az alanyi jogon jár, úgy tudom. Milyen egyéb támogatásra vagyok jogosult még?

Lehet hülye kérdés, de az apa kaphat az anya helyett Gyed-et?

2009. jan. 26. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Természetesen az apa is elmehet gyed-re a babával, ezenkívül jár még egyszeri anyasági támogatás(olyan 64e ft körül van) családipótlék (havi 12e ft) És ha jóltudom akkor kaphatsz az egyetemtől is valami támogatást. Nagyon boldog babavárást kívánok neked!
2009. jan. 26. 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyszeri anyasági támogatás jár még, illetve gyes alanyi jogon. A feltételek megléte esetén apuka is mehet GYED-re, de csak a baba fél éves kora után.
2009. jan. 26. 08:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 26. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!