Hogyan használjam a székletlazítót?
Szia!
Jól utána jártam a témának és sajnos ez önmagában nem fogja megoldani a problémád! Én amúgy sem rizikóznék főleg ha szoptatsz, mert gyermekorvosom szerint nagyon óvatosan kell bánni a Levolaccal is a baba miatt. Próbálj meg valami természetesebb hatoanyagot pl. szilva befőtt, szilva lekvár, Tamarinlax lekvár, műzli, korpafélék, Szentkirályi bébiital(sárgarépa-barack-alam koktél). Lényeg, este öt után inkább már csak ezek fogyaszt, reggel nem marad el a teljsen megfelelő hatás (nem hasmenés!). Fontos, a végbélzáró izmot erősítő intimtorna, ettől fogsz csak véglegesen meggyógyulni.
Én 2,5 hónapig szenvedtem, mire kiderült, hogy mi is a valódi bajom, pedig előtte is jártam orvosnál, mégis aranyeres módszerekkel kezeltek. Gondolhatod milyen nagy fájdalmaim voltak! Két hete csinálom a fenti módszert -amit részben proktológus szakorvos ajánlott, részben saját magam próbálkozásai segítségével-, és már jobban vagyok!!!
Kitartás mindenkinek, aki szülés után ebben a fájdalmas dologban szenved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!