Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan használjam a székletlaz...

Hogyan használjam a székletlazítót?

Figyelt kérdés
2 héttel a szülés után végbélrepedés alakult ki. Az étkezésemen változtattam, ittam kamillateát, semmi nem segített, egyre jobban fáj. Most vettem Laevolac szirupot, csak nem tudom, hogyan használjam. Nem hashajtóként, azzal nincsen gond, csak lazítónak.
2009. jan. 23. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Reggel éhgyomorra, és vmi folyadékba tedd bele. Én ált sima vízbe teszek 15 ml-t.(borzasztó édes!) Nekem segít kb 2-3 óra múlva.
2009. jan. 23. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Jól utána jártam a témának és sajnos ez önmagában nem fogja megoldani a problémád! Én amúgy sem rizikóznék főleg ha szoptatsz, mert gyermekorvosom szerint nagyon óvatosan kell bánni a Levolaccal is a baba miatt. Próbálj meg valami természetesebb hatoanyagot pl. szilva befőtt, szilva lekvár, Tamarinlax lekvár, műzli, korpafélék, Szentkirályi bébiital(sárgarépa-barack-alam koktél). Lényeg, este öt után inkább már csak ezek fogyaszt, reggel nem marad el a teljsen megfelelő hatás (nem hasmenés!). Fontos, a végbélzáró izmot erősítő intimtorna, ettől fogsz csak véglegesen meggyógyulni.

Én 2,5 hónapig szenvedtem, mire kiderült, hogy mi is a valódi bajom, pedig előtte is jártam orvosnál, mégis aranyeres módszerekkel kezeltek. Gondolhatod milyen nagy fájdalmaim voltak! Két hete csinálom a fenti módszert -amit részben proktológus szakorvos ajánlott, részben saját magam próbálkozásai segítségével-, és már jobban vagyok!!!

Kitartás mindenkinek, aki szülés után ebben a fájdalmas dologban szenved!

2009. jan. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!