Milyenek a Tescós F&f ruhák? Meg vagytok elégedve a gyerek ruhákkal és a felnőttekkel is?
Lehet máshol olcsóbb, az ami a tescóban 70%-os "akcióban" fut.
Ruhát a ruhaboltból:-))))semmit a tescóból-ez az én elvem
Szia!
Szerintem is jo minöségüek, már ami nekem van! Fiamnak bodyk és rugdalozok vannak, nekem bordázott atlétáim és a bikinim valo onnan. Nem fakultak, nem nyultak ki. Amit a Jeansben vettem atlétát az kinyult! Ja, van egy polom is a Tescobol, annak a nyaka nyult ki kicsit 1év alatt, de mivel olcso volt talán 250ft, ennyit megért.
Eddig nem akadt olyan darab,amivel gondom volt.Kisfiamnak sokszor vettem ott bodyt,pólót,melegítőnacit és saját részre is néhány dolgot.
Én is azt gondolom,hogy a Tesco-s cuccok közt is találhatunk kevésbé jó minőségűt,mint ahogy az egyéb ruhaüzletekben is.
Jól meg kell szemlélni vásárlás előtt,a tapintás alapján már sokminden kiderülhet.
Nekem pólóm, nyári ruhám, sőt, még melltartóm is van onnan, és imádom őket.
Gyereknek meg szinte csak onnan vannak ruháik, egész pici korától bodyk, rugik, most már pulcsik, pólók, gatyák, melegítők, kantárosok felsővel, és én egytől egyik mindegyiket imádtam. Nem nyúltak ki, nem fakultak ki, 100% pamut, és olcsó.
Persze, egy-kettő kibolyhosodott a térdénél és alkarnál, de állandóan hason volt, azokban kúszott-mászott, úgyhogy nem csodálkozom rajta, tényleg használatban voltak. Amúgy meg van egy elemes kis boholytalanító készülékem, azzal végigmegyek rajta, és olyan, mint újkorában.
Ja, és az egész pici ruhákat odaadtam unokahúgom kislányának, és ugyanúgy adta vissza őket, tehát már két gyereket kiszolgáltak, és nálam el van téve mindegyik, ha lesz még egy, akkor már a harmadik gyerkőc fogja őket hordani.
Mi bodykat és rugikat vettünk-veszünk ott a kicsinek. A kisebb méretek nagyon jók, nem nyúlnak, nem fakulnak, nem bolyhosodnak.
Sajnos a 86-os méretű rugikkal a nyáron megjártam, a lába száruk hosszú így felvarrtam (92-es rugijainak ugyanolyan hosszú volt a lába szára) és sajnos nyúlnak is rendesen. Disney féle volt, malackás.
A bababoltos ruhák valljuk be ki tudja megfizetni? Én nem, mivel van, hogy 5-6 cm is nőtt a lányom havonta. Most 1 éves kora után 3 hónap alatt nőtt 9 cmt. Szóval amúgy is egy vagyon a ruhatárcsere, nem hogy drága bababoltost vegyek, többezer forintos body-t amiből kell vagy 20 db ha nem akarok minden nap mosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!