Hogy tudom kideríteni kik az igazi szüleim? Többi lent.!
Kérj segítséget a nevelő szüleidtől vagy ahol örökbe fogadtak menj oda és érdeklődj, sajnálom h eldobtak a szüleid bármi okból is!
18L
Bár én nem vagyok ebben jártas, de ez nincs valamilyen módon titkosítva?! Hiszen ha örökbe adtak, akkor valamilyen szinten "eldobtak" (és ezt nem bántásból), és ott van mellette a nyílt örökbe adás is, azt is választhatták volna. Elhiszem, hogy nehéz, de nem lenne jobb ezt nem is felkavarni?:S Lehet, hogy egy csalódástól kímélnéd meg magad. Persze lehet, hogy jól fogadnák, de nem tudjuk miért adtak örökbe.:S Szerintem egy próbát azért megér, akkor is ha az előbb ennek pont ellent mondtam. Viszont ne felejtsd el milliószor megköszönni a nevelőszüleidnek, hogy felneveltek, és szerettek, mert nem volt kötelességük, mint ahogy a valódi szülőknek az lenne. Szerintem borzasztóan tisztelendőek azok az emberek, akik képesek önzetlenül szeretni így valakit, mikor más a saját gyerekét is kitagadja. Remélem rendesek lesznek a szüleid. Sok sikert!:) 15L
u.i.: Bocsánat, hogy nem tudtam érdemleges információval szolgálni, és érdekelnének a fejlemények. Mégegyszer sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!