Én is megtartottam, sokan hülyének néznek, de még a leesett köldökcsonkját is eltettem.:o)Van egy doboza, amibe az első bodyt, első rugit, első kiscipőt, születése napján vásárolt újságot és minden egyebet eltettem. Már lezártam, mert 1 éves, úgy tervezem, hogy az esküvőjén adom neki oda, hogy ő is olyan szeretettel nevelje majd az unokáit, mint anno én őt.
2009. jan. 23. 09:47
12/20 anonim válasza:
Mindhárom gyermekemnek van egy doboza, amibe beletettem a terhességi tesztet, egy-egy aznapi napilapot, amikor megszülettek, a karszalagjukat, a köldökcsipeszt, a képeslapokat, amiket kaptak születés- és névnapokra stb. Jó lesz nekik emlékbe, sokszor nézegetjük, mi van a dobozokban, az egyik 9, a másik 5 éves, a pici még csak 4 hetes, de neki is gyűlnek már az emlékek.
2009. jan. 23. 10:04
13/20 anonim válasza:
Én is eltettem a leesett köldökcsonkot :)
(De jó, hogy nem csak én vagyok ilyen elvetemült.) :) :)
2009. jan. 23. 10:19
14/20 anonim válasza:
Én nem tettem el. Vagyis amíg terhes voltam, addig őrizgettem, bent volt egy fiókban, aztán valamiért a kezembe került és nagyon pisi szaga volt, úgyhogy kidobtam. Annyira nem izgat, hogy ez nincs meg, pedig alapból nagyon ragaszkodó vagyok a tárgyakhoz, de ez nekem nem volt olyan fontos.
2009. jan. 23. 10:20
15/20 anonim válasza:
Én sem tartottam meg,de van róla kép a mobilomban
2009. jan. 23. 11:02
16/20 anonim válasza:
Én megtartom mindkettőt. A várandós naplóba fogom ragasztani.
7 hetes km
2009. jan. 23. 14:11
17/20 anonim válasza:
En is megtartottam, es valoszinuleg mindent meg is fogok tartani. A legelso ultrahangkepet is-amin csak egy kis buborek az en pici fiam.
Igaz hogy meg bent lakik...de mar tudom hogy a koldokcsonkot is berakom a baba naploba :)
Ez nem csak nekem lesz emlek, hanem neki is
2009. jan. 23. 22:04
18/20 anonim válasza:
Én is eltettem a tesztet.
Ez a dobozos dolog nagyon tetszik,én is megcsinálom.
2009. jan. 24. 10:23
19/20 anonim válasza:
Szia,
Én is eltettem a tesztet. Ezenkívül a karszalagot, a köldökcsipeszt (csonkot nem), azt az újságot, amibe megjelent, illetve a születése napján levő újságot, és talplenyomatot is csináltunk egy hónaposan (vízfestékkel, nagy show volt :-))
2009. jan. 25. 11:31
20/20 anonim válasza:
Én is megtartottam,mindig magamnál hordom a pénztárcámban.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!