Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elhagytam a terhességi kisköny...

Elhagytam a terhességi kiskönyvemet. Kérhetek újat? Hogy működik ez?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem például egy árva betű nem volt írva a kis könyvembe az adataimon kívül (név, lakcím). Úgyhogy te sem érted, amit írtam.

Bementem szülés után az SZTK-ba, mert oda jártam terhesgondozásra (nem volt fogadott orvosom) és szépen kinyomtatták a gépben levő adatokból, hogy 20 alkalommal megjelentem vizsgálaton, és ennyi. Amikor megjelentem a vizsgálatokon, akkor is kaptam egy papírt, egyik nálam maradt és ezeket gyűjtögettem, a könyvembe sosem írt senki semmit, így azt hiába kérték volna (ehhez is csak a kórháznak van joga, amikor bemész szülni, másnak nincs!)

2010. dec. 22. 14:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Én értem, amit te írsz :)

A Magyar Államkincstárnak joga van bekérni a terhesgondozási kiskönyvet, amit időnként meg is tesz. Itt is már találkoztam olyan anyukával, akinek bekérték a kiskönyvét, függetlenül attól, hogy az orvos által kiadott igazolásban bőven több, mint 4 alkalom volt leigazolva. Logikát ne keress benne - ebben sincs, mint oly sok mindenben. Neked akkor mázlid volt, hogy nem kérték be a kiskönyvedet, de nem biztos, hogy a kérdezőnek sem fogják bekérni.

2010. dec. 22. 15:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül meglett a kiskönyv. Ot5thagytam múlt héten a dokimnál... :)
2010. dec. 23. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!