Az óvodai ünnepségre az egyik szülő szoknyát adott a fiúgyerekükre. Most mondjátok meg, normális ez?
Figyelt kérdés
Miért vannak ilyen buta "liberális" szülők?2010. dec. 19. 11:18
11/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ratyit kéne belőle nevelni!
2010. dec. 21. 22:32
12/29 anonim válasza:
1. Mi az a ratyi?
2. A homoszexualitas nem neveles kerdese.
3. Amugy tenyleg nagy butasag volt a szulok reszerol.
13/29 anonim válasza:
Nem lehet, hogy "fiús" kislányról van szó??
14/29 anonim válasza:
Nem lehet,h kamu kérdés?
Amugy meg lehet fiús lány is...
15/29 anonim válasza:
Ez szerintem is kamu.ilyenről még nem is hallottam.na meg az ovonők sem engednék....
16/29 anonim válasza:
Pedig pont hogy folyamatban van egy olyan törvény megalkotása, miszerint már óvodában a liberális elveket kell vallani: nem csak kislányok hordhatnak rózsaszínű ruhát, és szoknyát, hanem a kisfiúk is. Hogy majd ők később eldönthessék, hová akarnak tartozni: fiúkhoz, vagy lányokhoz. Nézzetek utána, ez nem légből kapott ötlet, és nem kamu kérdés.
17/29 anonim válasza:
18/29 anonim válasza:
Na pont a gender ideológiáról beszéltem. De azt nem tudtam, hogy azóta ezen módosítottak már!!!
És milyen baromságról beszélsz??? Vigyázz az ujjaidra, mit írsz... Mintha én találtam volna ki....
19/29 anonim válasza:
Arról a baromságról, hogy pont most akarják bevezetni. Ha nem értesz hozzá és nem követed a szabályozásokat, miért kell a hangulatot kelteni és fals infókat írni. Nézz utána (vigyázz az ujjadra), mielőtt begépeled.
20/29 anonim válasza:
Lehet hogy skót volt a kicsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!