Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Karácsonyi kellemetlen ajándékok?

Karácsonyi kellemetlen ajándékok?

Figyelt kérdés
Közeledik a karácsony. A szülők rémálma az az ajándék, ami semmire sem való, a gyermek nem tudja használni! Kíváncsi lennék, gyermekeitek milyen felesleges, haszontalan ajándékot kaptak, amit mosolyogva illett megköszönni, de soha semmi hasznát nem vettétek.
2010. dec. 18. 10:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Én már a kezdetektől listát állítok össze. Névvel, képpel, megvásárolhatósági hellyel ellátva :) Biztosra megyek.

Aztán mindenki jelzi, hogy mit ajándékozna, nehogy ugyanazt adjanak neki.

Lehet nem tetszik a családnak, de még senki nem tiltakozott, sőt anyukámék kijelentették, hogy én csak jobban tudom mire van szükség.

Tavaly játékot kapott csak, anyuméktól clemmy kockát a mai napig szeret építőzni vele. Anyósomtól sütifalót imádja. Tesómtól kockásfülű nyulat, azzal alszik.

Idén a szüleimtől pl trikókat kap bugyikákkal mert már bilizünk rendesen, és természetesen játékot. Kisporszívót.

Tesómtól nagy Fifis plédet, mert a babapléd már kicsi, imádja a Fifit.

Anyósomtól pénzt...nem akar a tömegben vásárolni elmondása szerint. (Nem bánom, úgyis babatej, puding stb kell)

Anyósom egyébként nekünk is tud elképesztő turis dolgokat tud összeszedni. 88 cm-es gyerekre 74-es fiú ruha, legutóbb 68-as mert olyan szép...szerinte (farsangi bohócruha volt abból a rikító fényes nejlon anyagból). Kínai széteső kacatautó...lányom van. A legrosszabb, hogy néha eljön és rákérdez, hogy hol van amit vett...

2010. dec. 19. 22:13
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Anyósom a 19 hónapos, 88 cm magas kislányomnak legutóbb 74-es méretű ruhákat turkált. Gondolom, hogy 74-es lehet, bár ne volt ráírva. Az viszont benne volt mindegyik ruhában, hogy hány hónaposoknak való.

Egyik: 6-9 hónapos, másik 9-12 hónapos. Vett még két pólót is, 6-7 és 4-5 éveseknek valót. Annnnnyiraaaaaa örültem.....

2010. dec. 20. 00:42
 13/22 anonim ***** válasza:
92%

Bár nem karácsonyi, de "hasznos":

Férjem húga vett a gyereknek 3 hetes korában Bob a mester DVD-t és hozzá bobmesteres pólót, aminek a címkéjén rajta van, hogy 5 éves gyerekre való. (ezt hozta az első látogatáskor)

Após a kórházba hozott a fiamnak babakocsira akasztható rózsaszín-sárga csörgőt.

Nagynéném olyan nagynak látta az újszülöttemet a képeken (az is volt újszülött létére!), hogy amikor először jött 1 hetes korában, hozott egy plüss kantáros nadrágot azzal a szöveggel, hogy reméli, még rámegy a gyerekre - címkéjében: 9M. Nyárra bele is nőtt a fiam, sajnos nem volt hozzá megfelelő időjárás, hogy ráadjam.

Anyósom kötött az újszülött fiamnak egy édes pici pulóvert, de olyan szöszös pamutból, hogy mondtam a férjemnek, hogy addig nem adunk ilyet a gyerekre, amíg azt nem tudja mondani magától, hogy "szösz ment a számba".

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :-)

2010. dec. 20. 07:59
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

idén karácsonykor a barátnőm beállított a fiamnak szánt méteres szöszölős plüssmacival, a lakás pici, a gyerek utálja a plüssöt, pláne a szöszt, a párom azzal a lendülettel ahogy a fiam elhajította magától, vitte is a garázsba.

ahol már van egy méretre kb 1 évesnek való bili (ki ülteti bilire 1 évesen???) amit tavaly karácsonyra, 2 éves korában kapott (hozzá se kezdtünk még a bilizéshez)

van még ott kint kb 200 db kislabda, benyomódós, betörős, szar műanyagból, nem pattog, csak gurul és rálépsz és kitörödanyakad-féle teszkós szar.

van még szirszar 100 darabra törős kisvonat-készlet, amit protokollból 3 éves kor alatt nem ajánlanak, de szerintem gagyiságából adódóan 12 évesen se fog tudni úgy játszani vele, hogy ne törjön szét 1 alkalom után.

továbbá homokozójáték, vödrös, billenősautós, amivel csak az a gond, hogy a fiam őrjöngve dobta a sarokba, mivelhogy homok, az nincs ilyentájban....a szülinapja tavasszal van, miért nem arra kap nyári játékot? már csak a gumimatrac hiányzott volna ajándék napolajjal.

nem jut eszembe több, de sok ilyen van, és lesz, sajnos :)

2011. jan. 3. 15:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Vége a karácsonynak, gondolom bővült a gagyi, semmire sem használhat játékok köre. Úgy látom, van, aki idén sem örült a játékoknak!
2011. jan. 3. 15:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2010-12-19 22:13

Vagyok.

Igen bővült :) Anyós csak beállított ajándékkal. Egy műanyag töredezett, filctollal vagy mivel összesatírozott húzhatós kacsával, ki tudja honnan kukázta. Természetesen nálunk is ott landolt. Meg egy könyvvel nekem. Hogyan neveljük meg a hisztis gyereket :D Ezen jót röhögtem....

Ha tudná, hogy csak előle menekül üvöltve a gyerek és az én szüleim elé rohan és veti magát a karjukba :)

2011. jan. 3. 15:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nagyon jókat nevettem most.. bocsánat.........ja nem azon hogy ennyi gagyi ajándékot kapnak a gyerekek, hanem azon ahogy leírtátok. Nagyon tetszett.

Nekünk ez volt az 1 Karácsonyunk a babánkkal (10 hónapos) de velem mindenki megbeszélte hogy mit fog venni, sőt a legtöbbet én vettem meg.

Egyesül anyóstól kapott télapóra gagyi mikulás csomagot (akkor még 10 hónapos sem volt) KArácsonyra meg semmit! És itt most nem állja meg a helyét az a mondás hogy "jobb mint a semmi" most a semmi jobb bárminél :):):):)

2011. jan. 3. 15:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
hú, anyósomék ezt a ruhavásárlást nyomták nagyon jól :))) 4 éves a fiam.vettek neki minden alkalomra valami ruhadarabot is, ami akkor iszonyat nagy volt rá.mire a gyerek belenőtt pont olyan évszak volt, hogy nem tudta hordani, a következő szezonra kinőtte:))) tehát csomó nagyitól kapott ruhánk hever úgy, h egyszer nem volt a gyereken :))) sebaj, az öccse most 4 hónapos, majd talán neki jó lesz :D
2011. jan. 3. 16:19
 19/22 anonim ***** válasza:
93%
Legelső válaszoló vagyok. Idén a családnak meg volt mondva, hogy mit vegyenek ajándékba. Viszont nem számoltam azzal, hogy a tágabb család most jött a kistesót megnézni, és a nagynak is ugye hozni kell valamit (de minek??!!!). Idén ahogy elnéztem az összerakhatatlan, fröccsöntött, rettenetes hangon nyekergő vonat sínnel volt az akciós a Tuskóban (Tesco), mert összesen 4!!! ilyen szettet kaptunk. Egy hátránya van, hogy a különböző tuskókban különböző hangot kiadó szettet lehetett venni szerintem, mert a 4-ből 3 más hangot ad ki... A síneket nem lehet összeilleszteni úgy, hogy ne essen szét, és a vonat, ha már két szerelvény megy utána kisiklik... Természetesen a gyerek ki tudja választani, hogy ezekkel a szemetekkel játsszon, és ne a sokkal komfortosabb hangú, értelmesen összerakható, szét nem eső Duploval. Elárulom, hogy tegnap összeszedtem mind a 4-et, és levittem a pincébe. Onnan már csak egy lépés a kuka, de nem mertem még kidobni, mert tuti, hogy másnap beállítana az, akitől kaptuk :), és a végén még nem a nappali kellős közepén zakatolna a vonat :).
2011. jan. 3. 16:37
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Az idei karácsony volt az első karácsonyunk, csak anyukám és tesóm kérdezte meg mit vegyen, más nem, én senkinek nem mondtam meg mit vegyen, de lehet az lenne a legjobb.... Apósomtól nem kaptunk semmit, még az unokája sem, mondván nincs pénze, de majd bepótolja, gondolom úgy mint a névnapot, szülinapot!

Babalátogatóban, kapott olyan vastag rugdalózókat, ami soha nem volt rajta, mert mire belenőtt, nyár volt....olyan játékot, ami majd szétesett, és olyan ruhát is ami hatalmas volt rá. Nem tudom nem lehet előre gondolkodni, hogy a baba mikor fogja tudni hordani??? Pedig mindenbe bele van írva, hogy mekkora és mennyi idős babára való! Ja meg kapott 56-os mellényt 2 hónaposan....

2011. jan. 3. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!