Megkeresztelik a kisfiam akkor is ha én nem vagyok megkeresztelve, és lehetek attól keresztanya?
Attól,hogy engem anno nem kereszteltek meg,nem tudom miért...én még hihetek és hiszek is Istenben!És szeretném,ha a fiam is hinne....Amúgy az apuka meg van keresztelve,és a leendő keresztszülei is.Az meg azért nem úgy van,hogy a 3 hónapos babám mellett templomba járok,mert szerintem nem attól függ,hogy jó keresztény valaki,hogy templomba jár.És eddig csak azért nem mentem el keresztelkedni,mert valahogy nem tartottam fontosnak.Hinni és imádkozni a szobában a babám ágya mellett is tudok.
De elnézést,hogy egyáltalán mertem ilyent kérdezni...és hogy a legjobbat szeretném a fiamnak!Hiszen ő nem tehet arról hogy én nem vagyok megkeresztelve!!!
Ne veddd drámára a dolgot!
Ha ilyen kérdést teszel fel, számíthatsz rá, hogy erősebb válaszokat kapsz.
Keresd meg a papot (ehhez bizony el kell szakadni a kisfiad ágyától, bár a három hónapos babát már nyugodtan elviheted magaddal a templonba) és beszélj vele. Protekció nem fog segíteni, de ha az első pap elutasítana próbálj meg egy liberálisabb szemléletű atyát találni. Ha már ennyi hívő, sőt megkeresztelt ember van a környezetedben biztos tudnak majd tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!