Mennyi a gázszámlátok? Kifejezetten otthonlévők érdekelnének.
Figyelt kérdés
lakás/ház, konvektor/cirkó/táv/egyéb?/, nm, házszámal2009. jan. 21. 12:21
11/24 anonim válasza:
Bocs, uccsó előtti vagyok, nem az utolsó.
12/24 anonim válasza:
Én Pest környékén lakom családi házban(iker,nem új).Nekünk gáz cirkónk van,tehát a melegvíz is arról megy.A ház tetőtérrel együtt kb.90 nm.Mi átalányt fiztetünk havi kb.16 ezret.A fogyasztást mi számoltuk ki ráhagyással és az évi leolvasásnál most másfél hónapot nem kellett fizetnünk.
13/24 anonim válasza:
Nov.5-dec.5-ig tartó időszakra kb. 50.000 Ft volt, havonta diktáljuk. 120 nm, gázkazános + termosztát, hőszigetelt fal, 30 éves ablakok és max. 20 fokos hőmérséklet a lakásban és a WC és kamraajtón kívül mindig minden tárva-nyitva. Nem vagyunk otthon hétköznap nap közben, de a termosztát mindig állandó hőmérsékleten van télen-nyáron, csak a kazánt kapcsoljuk ki, illetve be tavasszal és ősszel.
14/24 A kérdező kommentje:
Nagyon komoly összegek ezek. Remélem a cirkóval nekünk se lessz több 20nál.
2009. jan. 21. 12:44
15/24 anonim válasza:
Szia. Lakás/cirkó/ műanyag nyílászárók : 46nm és az utolsó számla 13.000.- Ft volt.
16/24 anonim válasza:
Nálunk nem gáz van, távfűtés, másfeles panelban most volt 20 ezer (de én kapok rá támogatást, mert egyedülálló szülő vagyok).
17/24 anonim válasza:
Pest környéki válaszoló vagyok.Nálunk újak a nyílászárók és le van szigeteve a ház.2006-ban amikor ide költöztünk,rosszak voltak az ablakok és nem volt szigetelés.Akkor még konvektor volt mind a 4 szobában meg a fürdőben.Ebből ment a fürdőben meg az 2 szobában rendesen,+ a fönti egyik szobában őrlángon a másikban sehogy.2006-ban,nem volt hideg tél és akkor fizettünk 20-30 e között/hó és 19 fok volt.Most kellemes 21-22.Szerintem nagy különbség pénztárca ügyben is.
18/24 anonim válasza:
Téglaépületben 2 szobás lakás (58nm), új nyílászárókkal, távfűtéssel 40e forint és általában nincs melegem (20-21fok).
19/24 anonim válasza:
mindenki jó sokat írt, nekünk 11-12000körül van télen
20/24 anonim válasza:
Szia:D Nekünk 2 szintes családi házunk van. Kb 20 éves. Van gázkazánunk is és fatüzelésü is. A ház alsó szintje 120nm az emelet 80nm. Ha hidegebb van fával fűtünk,ha ilyen jó idő mint a napokban akkor gázzal. A havi gázszámlánk 19.000.- de 2 évente 10-14 köbméter fát is veszünk. Az még akkor 100.000.-Eddig még leolvasáskor nem kellett ráfizetnünk:D De 23-24 fok van nálunk. Mi mind fázósak vagyunk:D Májusra várjuk a második törpét de ez a fűtési szokásainkon nem fog változtatni:D Boldog babavárást és mielőbbi tavaszt mindenkinek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!