Milyen a FA BICIKLI?

Figyelt kérdés

Hány éves kortól használható? Szereti a gyerek? Kihasználható?

Kisfiam 2 és fél éves lesz és nem tudom eldönteni, hogy fabiciklit vegyek neki, vagy majd tavasszal úgyis kap rendes biciklit mankókerékkel, már akkor úgyis fogja tudni hajtani. De akkor meg pénzkidobás, hogy mind a kettőt megvegyem.

2010. dec. 12. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom milyen a fa bicikli. Az én fiam márciusi, anno a 3.szülinapjára kapott egy vagány pótkerekes kisbicajt. Nagyon szerette az első perctől kezdve, gyorsan meg is tanulta hajtani, azóta is sokat bicajozik. Én a helyedben már rendes bicót vennék. Most télre úgyis felsleges, tavasszal meg jön a nyuszi.

2010. dec. 12. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen más technikát igényel egy fabicikli és egy normál pedálos bicikli. Én mind a kettőt szeretném majd a fiamnak, hogy mikor, annak még nem néztem utána. Jelenleg még a bébitaxi és a kismotor kategóriában vagyunk... Ebből is megvan mindkettő, és lesz triciklije is...
2010. dec. 12. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:

mit értetek fa bicigli alatt?

a pedál nélküli bicajt?

ha igen akor szerintem nagyon jó - nekünk van, igaz nem fábol- de a kisfiam szereti és hamarabb megtanul vele egyensúlyozni mint egy potkerekes kisbicajjal. 1,5éves volt mikor kapta karácsonyra, de hamar ment vele.

2010. dec. 12. 19:29
 4/7 A kérdező kommentje:

A fa biciklinek fa a váza és a kereke meg gumiból van. Nincs rajta pedál, így úgy kell lökni mint a kismotort csak ez 2 kerekű.

Köszönöm a válaszokat!

Még gondolkodom, de lehet, hogy én is megveszem mindkettőt.

Második!

Neked mennyi idős most a gyermeked?

2010. dec. 12. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Most múlt egy éves a fiam, ezért írtam, hogy mi még nem tartunk itt. De van ismerősünk, akinek elmúlt kétéves a gyerkőce, és karácsonyra fabiciklit kap.

Meg a bölcsiben is szeretik, tehát gondolom 2-3 éves kategória....

2010. dec. 13. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
A fa biciklit (vagy bármilyen pedál nélküli biciklit) nagyon tudom ajánlani biciklizés tanuláshoz. Sokkal könnyebb és problémamentesebb így megtanulni, mint pótkerékkel. Én is így tanultam meg - 10 évesen :-)
2010. dec. 24. 12:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Fiam 2 éves korára kapta és imádja, csak úgy száguld vele, nem győzök futni utánna:)

Szerintem vegyél neki nem fogod megbánni és utánna már simábban fog menni a rendes biciklizés is.

2011. máj. 31. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!