Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislánynak emlékkönyvet hol...

Kislánynak emlékkönyvet hol tudok venni?

Figyelt kérdés

Vidéki kisvárosban lakunk, holnap megyek vásárolni, és nem szeretnék a 2 évesemmel boltról-boltra járni. Olyant keresünk, ami üres, és a barátnők rajzolnak, írnak bele.

Játékbolt vagy papír írószer? Vagy máshol?

2010. dec. 9. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a kettő pont jó. Mindkét helyen szokott lenni. A papírbolt jellemzőbb, de vmi nagyobbat nézz, ha tudsz. Mármint boltot.

2010. dec. 9. 22:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Akkor megnézem a Herlitzbe, hátha...

2010. dec. 9. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha szoktál aukciós portálokon vásárolni, ott is szétnézhetsz. Azért el sem kell menni, megrendeled és kipostázzák, bár az árakkal nem vagyok tisztában, hogy mennyibe kerülnek boltban és így neten.

[link]

Szép estét. :)

2010. dec. 9. 23:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippet, de én szeretem látni mi az, amit megveszek. De most legalább már van kiindulási pontom ár területén.
2010. dec. 10. 07:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazad van, én is úgy vagyok vele, hogy szeretem "élőben" látni azt, amit megveszek. Ha még úgy is megéri árban a postaköltséggel együtt, akkor veszem csak meg Teszveszen, eddig leginkább csak játékot vettem ott, meg egyszer egy rugdalózót, az szerencsére bevált... na meg tápszert, amikor nem írta ki az orvos egy ideig mert olyan kedve volt. :( Az tuti olcsóbb volt így, mintha teljes áron vettem volna meg a gyógyszertárban.

Bocsi az offért. :)

(az vagyok, aki a Teszveszes linket írta, nem tudom már hány óra volt...:) )

2010. dec. 10. 13:11
 6/6 A kérdező kommentje:

:)

Köszi még egyszer. Találtam szép emlékkönyvet, lovasat, amilyent szeretne a kislány. 1350 Ft volt.

2010. dec. 10. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!