Anyukák, hova jártok fórumozni szívesen?
Figyelt kérdés
A gyakorikerdeseken kívül:)2010. dec. 8. 09:45
1/11 anonim válasza:
A Liberora jártam, de mióta összekuszálták, azóta oda sem.:((
2/11 anonim válasza:
HOXA, BABASZOBA, INDEX, ÉS PERSZE IDEEEEEEEEE! :)))
3/11 anonim válasza:
Én várandósan a babanetre jártam,aztán szülés után (de főleg mikor már kicsit nagyobb lett a lányom) mindenre volt időm csak arra nem.
Mostmár megint mennék,csak sajnos abból a közösségből akikel együtt kezdtük én már nagyon kiszakadtam,új fórumot meg nehéz beindítani.
8/11 anonim válasza:
Én ezen kívül nem járok babás témájú fórumokra, csak olyanokra, amik a hobbimhoz, illetve érdeklődésemhez kötődnek.
9/11 anonim válasza:
anyatanya.nagyon jó kis csapatunk van,jókat beszélgetünk.a gyakori kérdések a válaszolók miatt és egyes kérdezők miatt sajnos sokszor kiábrándító,de azért szoktam nézegetni
10/11 anonim válasza:
szinten anyatanya :) es az a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!