Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kérjek? , ha egy...

Mennyi pénzt kérjek? , ha egy 6 hónapos kisfiúra kellene vigyáznom délutánonként 4 órát? (Babysitter vagyok)

Figyelt kérdés

Nem óradíjban egyezünk meg, hanem fix havi díjban, mivel minden nap vigyáznom kell rá.

Győrben lakunk, ehhez viszonyítva ki mennyit adna?

Alvás, séta, etetés lesznek a feladatok...

2009. jan. 19. 15:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Én olyan 30 ezret adnék, + a buszbérlet ára. Aki gyárban dolgozik 2 műszakban az kap 55 ezret, ahhoz viszonyítva, a 30-at reálisnak gondolom, mert csak délután, s nem egy nehéz feladat."

a) A babysitternek járó díjat nem saccra számítják, tudod óradíjas rendszert használnak!

b) Gyárhoz viszonyítasz, ami a legkézenfekvőbb lehet neked, hogy lesz ilyen gyakorlott babysitter ilyen "kicsinyes" gondolkodású? (NEM A GYÁRBAN DOLGOZÓK ELLEN SZÓL!!! )

c) Az meg, hogy mennyire nehéz..., arról már kifejtettem a véleményem!

d) Ha ilyen sokat látott ember vagy, nem értem miért nem a saját "múltad" alapján ítéltél meg egy összeget!? Hisz' babysitter volttál, nem gyári melós!

De azért köszi a kommentet!!!

2009. jan. 23. 21:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Nahát neked kár bármit is írni,olyan lekezelő vagy! Ha semmi nem jó e kérj tanácsot!!!!!!!
2009. jan. 29. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja amúgy ilyen stílussal rád nem bíznám a gyerekem az biztos!
2009. jan. 29. 21:23
 14/20 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nah, azért mindenki gyerekét nem vállalnám be!!!!

2009. jan. 30. 09:18
 15/20 anonim ***** válasza:
nem tudom aktualis-e meg, bizony az a 40 ezer ft teljesen realis. En ennyit kapok az ovibol, bölcsiböl elhozasert, estig velük vagyok. Ha betegek, es egesz nap vagyok, akkor az napi 5.000 ft. Es igen nagy tapasztalattal rendelkezem. Te nem tudom mit gondolsz magadrol, komolyan.
2009. febr. 27. 08:39
 16/20 A kérdező kommentje:

Akinek nincsen "üzleti" érzéke az bizony ennyiért dolgozik!:D:D:D

De én nem ilyen vagyok!

2009. febr. 28. 11:25
 17/20 anonim ***** válasza:
üzleti erzeke :) :) :)???? vicces vagy :) ha lenne üzleti erzeked, akkor nem babysitterkedesböl akarnal megelni :) na ne mar :)
2009. febr. 28. 21:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Minden lehetőségből mást és mást tud kihozni egy-egy ember...
2009. márc. 2. 16:36
 19/20 anonim válasza:

Olvasgattam itt a hozzászólásokat...

1,Ha igazán bébiszitter vagy akkor tudod, hogy mennyit kell kérned (mivelhogy már biztos dolgoztál így ha annyira kihangsúlyozod h "az" vagy)

2, az első hozzászólót ne szóld le, mivel igaza van és nem kérhetsz el havi 50.000 Ft-ot (ahogy kiveszem pénzsóvárgó megnyilvánulásaidból) akárki kincsére vigyázol, vagy akkor már takarítsd is ki a házát annyiért!

3, EZ NEM ÜZLET TE TRAMPLI! EZ SEGÍTSÉG MÁSNAK! EZ A TE ÉPÜLÉSEDRE SZOLGÁL H A SAJÁTOD ELŐTT LEGYEN TAPASZTALATOD!

4, Van egyáltalán valami óvodai vagy pedagógiai képesítésed, diplomád??? (egy gyerek felügyeletéhez nem elég csak az h tudsz rá vigyázni (mert nem nyúl a konvektorba mert ott vagy)

5, hja és a gyereket szeresd ne a felépítendő "bizniszed"

2009. jún. 21. 14:55
 20/20 anonim válasza:

Pedagógiai, vagy óvodai, vagy szociálpedagógiai nézz utána a hírdetésekben, a komoly szülők akik komoly gázsit fizetnek érte azok csak így vállalnak. De a szomszédék gyerekére biztosan vigyázhatsz anélkül is :)

Amúgy csak magad minősíted az utolsó sorral... te bébiszitter... de már a többi hozzászóló is csak minősített a beszólásaidért ahogy látom :)

2009. jún. 27. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!