Mennyi pénzt kérjek? , ha egy 6 hónapos kisfiúra kellene vigyáznom délutánonként 4 órát? (Babysitter vagyok)
Nem óradíjban egyezünk meg, hanem fix havi díjban, mivel minden nap vigyáznom kell rá.
Győrben lakunk, ehhez viszonyítva ki mennyit adna?
Alvás, séta, etetés lesznek a feladatok...
"Én olyan 30 ezret adnék, + a buszbérlet ára. Aki gyárban dolgozik 2 műszakban az kap 55 ezret, ahhoz viszonyítva, a 30-at reálisnak gondolom, mert csak délután, s nem egy nehéz feladat."
a) A babysitternek járó díjat nem saccra számítják, tudod óradíjas rendszert használnak!
b) Gyárhoz viszonyítasz, ami a legkézenfekvőbb lehet neked, hogy lesz ilyen gyakorlott babysitter ilyen "kicsinyes" gondolkodású? (NEM A GYÁRBAN DOLGOZÓK ELLEN SZÓL!!! )
c) Az meg, hogy mennyire nehéz..., arról már kifejtettem a véleményem!
d) Ha ilyen sokat látott ember vagy, nem értem miért nem a saját "múltad" alapján ítéltél meg egy összeget!? Hisz' babysitter volttál, nem gyári melós!
De azért köszi a kommentet!!!

Utolsó!
Nah, azért mindenki gyerekét nem vállalnám be!!!!

Akinek nincsen "üzleti" érzéke az bizony ennyiért dolgozik!:D:D:D
De én nem ilyen vagyok!

Olvasgattam itt a hozzászólásokat...
1,Ha igazán bébiszitter vagy akkor tudod, hogy mennyit kell kérned (mivelhogy már biztos dolgoztál így ha annyira kihangsúlyozod h "az" vagy)
2, az első hozzászólót ne szóld le, mivel igaza van és nem kérhetsz el havi 50.000 Ft-ot (ahogy kiveszem pénzsóvárgó megnyilvánulásaidból) akárki kincsére vigyázol, vagy akkor már takarítsd is ki a házát annyiért!
3, EZ NEM ÜZLET TE TRAMPLI! EZ SEGÍTSÉG MÁSNAK! EZ A TE ÉPÜLÉSEDRE SZOLGÁL H A SAJÁTOD ELŐTT LEGYEN TAPASZTALATOD!
4, Van egyáltalán valami óvodai vagy pedagógiai képesítésed, diplomád??? (egy gyerek felügyeletéhez nem elég csak az h tudsz rá vigyázni (mert nem nyúl a konvektorba mert ott vagy)
5, hja és a gyereket szeresd ne a felépítendő "bizniszed"
Pedagógiai, vagy óvodai, vagy szociálpedagógiai nézz utána a hírdetésekben, a komoly szülők akik komoly gázsit fizetnek érte azok csak így vállalnak. De a szomszédék gyerekére biztosan vigyázhatsz anélkül is :)
Amúgy csak magad minősíted az utolsó sorral... te bébiszitter... de már a többi hozzászóló is csak minősített a beszólásaidért ahogy látom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!