Mennyi pénzt kérjek? , ha egy 6 hónapos kisfiúra kellene vigyáznom délutánonként 4 órát? (Babysitter vagyok)
Nem óradíjban egyezünk meg, hanem fix havi díjban, mivel minden nap vigyáznom kell rá.
Győrben lakunk, ehhez viszonyítva ki mennyit adna?
Alvás, séta, etetés lesznek a feladatok...
Én Pesten néztem bébiszitter, és a minimum óradíj 500 ft volt. Tehát, gondolom hétköznapokról van szó, kb 20 munkanap van egy hónapban, 4x20x500 = 40.000 .- ft.
Szóval szerintem kb ez a minimum, amit kérj.
Budapest, csak tájékoztatásul:
Anyukám három óvodás kisgyerekre vigyáz délutánonként. Megy értük az oviba 3 óra körül, és az anyjuktól függően, 6-7-ig van velük. Így kap hetente 18.000 ft-ot. De ha beteg valamelyik gyerkőc, akkor egész nap ott van, és vannak napok, amikor nem megy. Ennek ellenére a díja mindig heti 18.000 ft.
A 30-40 ezer forintot saccoló emberek ezt tapasztalatból írják?
Vagy csak teljesen maguktól gondolják így!?
Az utolsó hozzászólást különösen kösz!
Egy igazi pl.!
1. hozzászóló!
A gyári munka szerintem egy teljesen más lapra tartozik és véletlenül sem lehet összehasonlítani egy babysitter munkájával!
A gyárban alkalmanként dolgozhat félig analfabéta ember, sokszor halottam ilyenről, tehát szerintem nem viszonyíthatsz ehhez!
Vagy te szívesen hagynád egy analfabéta nőre a gyerekedet és a házadat?
Ez nagy felelősséggel jár, a tévedés nagy bajokat szülhet, míg egy soron max leveszik a selejtet..., na bumm!
És hatalmas bizalom kérdése..., gondolj csak bele! Vki a legnagyobb kincsét, kincseit bízza rád!!!
Én Pesten voltam bébiszitter, így ezt tudom neked leírni, hátha segít. Óránként kaptam 500 ft-ot, és én is általában 4 órákra vagy 5-re mentem naponta. És csak hétköznap, néha szombaton is.
Ez a baba 5 hónapos volt ekkor, rá 1 évre megszületett a kistesója, akkor már 900 ft-ot kaptam óránként.
Utolsó hozzászóló!
Nagyon köszi! Így már van viszonyítási alapom!
Utolsó hozzászólónak!
Ezek szerint Izraelben nem szereztél elég tapasztalatot, még 5 év alatt sem, ha ezért a munkáért járó fizetésként megelégednél ennyi pénzzel!
És attól nem esek hasra, h hol és ki voltál...
Itt én is az lehetek, aki csak lenni szeretnék!
Egyébként én az szeretnék lenni, aki vagyok... S az is vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!