Megeri az elso 6 honapra bolcsot venni? Utana ugyis kinovi a baba. Viszont nagyon kicsi helyunk van es utana koltozunk nagyobb lakasba.
Tapasztalatok?
2009. jan. 19. 15:14
1/8 anonim válasza:
Nekünk nem volt bölcső. Ráadásul a járókát sem szerette.
2009. jan. 19. 15:21
2/8 anonim válasza:
szia,
Nekünk van egy bölcsőnk, igaz nem aludt benne 1 percet sem a csajszim, még az enyém volt..:D:D
Én arra használtam, hogy a konyhában rátettem a hordozót, és abba tettem a csajost amikor főztem, vagy mosogattam, stb...
Jókat nézelődött abból a magasságból..:))
2009. jan. 19. 15:21
3/8 anonim válasza:
Még csak 6 hetes a babám, de eszembe se jutott bölcsőt venni. Elég a kiságy, napközben meg a játszószőnyegén szuttyog, alszik. Ha nagyobbacska lesz, megpróbálkozunk a járókával, de ezt úgyis ő dönti majd el :D
2009. jan. 19. 16:03
4/8 A kérdező kommentje:
A bölcső lényege az lenne, hogy a baba abban aludna, nem vennénk kiságyat elösször, csak mikor kinövi a bölcsőt.
Olvastam, hogy eleinte jobb, mint a kiságy, mert egy újszülötnek azmég túl nagy tér, jobban esik neki bölcsőben aludni.
2009. jan. 19. 20:30
5/8 anonim válasza:
Ha alszik a baba, akkor mindegy neki, hogy kiságyban van vagy bölcsőben. Szerintem a kiságyat jobban ki tudod használni, felesleges bölcsőre is költeni.
2009. jan. 19. 21:25
6/8 anonim válasza:
Nekünk volt bölcsőnk, de csak mert kölcsönbe kaptunk, amúgy nem vettem volna. 3 hónapos koráig aludt benne a fiam, szerette, jó volt benne ringatni, mindig úgy aludt el.
2009. jan. 19. 22:21
7/8 anonim válasza:
Szia. Nálunk anyuméknál van a bölcső, ha ott van abban alszik, és jobban szereti, mint a kiságyát. Bekucorodik a széléhez, és nagyon jókat alszik benne, és sokkal hamarabb is elalszik, mint az ágyában. Lehet abban valami, hogy nagy még neki, ott is úgy szeret aludni, ha egészen a rácsvégőhöz teszem le, és a kis homlokához hozzáér valami. Szerintem ha van rá lehetőséged vegyél egyet, utána el tudod adni.
2009. jan. 20. 10:43
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ez a 2 utolsó nagyon bíztatóan hangzik.
Üzenem annak, aki a feltett kérdések szórendjét, helyesírását javítja, hogy ha belejavít a kérdésbe, akkor azt szíveskedjék úgy tenni, hogy a szó helyesírása lehetőleg ne legyen az ékezeteivel helytelen. Tudom, hogy ékezet nélkül is helytelen, viszont a kérdés feltevésekor nem volt lehetőségem ékezetet használni. De legalább az egyértelműen billentyűzet probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!