Használtatok babátoknál bölcsöt? Szerette? Mennyi idős koráig volt jó neki?
Figyelt kérdés
utána kiságyba raktátok vagy heverőre?2010. jan. 17. 19:53
1/4 anonim válasza:
Nem használtam,mert ha kinövi,és igényli a ringatást...hát a kiságyat nehezebb ringatni.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én az első babámnál beszereztem egyet, apukám csodaszéppé varázsolta, és olyan, de olyan büszke voltam rá! Aztán sajnos hamar kipenderítettük a szobából, miután a kislánykámat összesen egy percet nem bírt benne tölteni, pedig édes, nyugodt, békés baba volt, de abban mindig sírt, akárhányszor próbálkoztunk. Úgy vettem észre, hogy nem érzi biztonságban magát benne, ahogy ring, ő pedig ide-oda mozog (még ha kipárnáztuk körülötte is). Persze a kezemben imádott ringatózni:)
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekünk volt bölcsőnk, mind a 2 gyermekem használata. Nem a tipikus bölcső, nem lehet hintáztatni, kerekeken gurul. Én nem is arra szerettem volna használni, hogy ringassam. Itt volt a nappaliban, nappal ebben volt a baba. Szokta a zajt és napi ritmust. Este került be a kiságyba. Később már játékokat kötöttem rá, azt is elnézegette. Szóval ha nagy a lakás, akkor ajánlom. Így a baba nem marad ki a napi ritmusból.
4/4 anonim válasza:
Én a saját bölcsőmbe altattam a kisfiamat 3 hónapos koráig, s most a pici is abban fog aludni.. :-)
Mi nem ringattuk, igazából a "feeling" miatt használtuk (jó érzés tudni, hogy abban voltam én is picike).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!