Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnátok a gyereketekre ilyen...

Adnátok a gyereketekre ilyen feliratú ruhákat?

Figyelt kérdés

Érvek, ellenérvek.

[link]

2009. jan. 19. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Érv nincs, csak egyszerűen nem tetszik. Egy baba legyen aranyos, babás. Ne trágár reklámhordozó. Persze ez az egyéni véleményem.
2009. jan. 19. 12:34
 2/10 anonim válasza:
65%
Haha, simán ezek igen jók :) persze nem hétköznap meg oviban, de ha mondjuk vendégségbe mennénk barátokhoz akkor simán :)
2009. jan. 19. 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Én is inkább a hagyományos és cuki babaruhára szavazok.

Ha esetleg mégis ehhez hasonlót adnék rá,Én csináltatnám a szöveget és nem fekete lenne.

2009. jan. 19. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
van 1-2 ami nem tetszik, de néhány jó volt. persze én sem utcára adnám rá, hanem tényleg vendégség, vagy ilyesmi
2009. jan. 19. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Néhányan jót mosolyogtam, én nem adnék ilyesmit rá, mert rajtam kivül nem nagyon beszélnek angolul, amúgy se értenék. a fekete eleve kilőve mint szín. De amúgy egy kettő tényleg jó.
2009. jan. 19. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Én van amelyiket ráadnám. Engem nem zavar, hogy fekete, örülök, hogy már nem csak rózsaszín és babakék ruhákat árulnak csak. De mondjuk tényleg nem utcára meg bölcsibe/oviba valók.
2009. jan. 19. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
nem adnák a babámra ilyet semmiképp .elvégre szerintem nem bohócnak meg látványosságnak szültem
2009. jan. 19. 15:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyik-másik elég jó volt, de valszeg nem adnám a gyerekemre. A fekete szín sem tetszene a babán. Meg van néhány nagyon obszcén feliratú. Ha mégis választani kéne, vmi jópofát adnék rá, de tleg csak ha barátokhoz mennénk. Az idősebb rokonok nem is értenék, meg nem is tetszene nekik, utcára sem való.

Jó volt pl: "Recently evicted" a "Crapped my pants...How was your day?", vagy "I spent 9 months in the hole"...

De pl jót nevettem a "Practice safe sucks" , "Pooping in progress", "Daddy drinks, because I cry" feliratokon, azt mégsem adnám a lányomra!

2009. jan. 19. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Utsó vagyok, lemaradt egy

,

és egy

án.

Siettem, bocs! :)

2009. jan. 19. 16:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztem sem kirakati babák.És mivel ő nem érti,értelme sincs.Én azokon a felnőtteken is ki vagyok akadva,akiknek fogalmuk sincs,h mi van a ruhájukra írva,de feszítenek benne.
2009. jan. 21. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!