Önzés, hogy pihenni akarok?
Későn vettük észre, hogy jön a tesó, szoptatás miatt nagyon elnyúltak a ciklusaim, a teszt sem mutatta nagyon sokáig. Ezért jön a kicsi, és ha jön, felnevel(em)jük
Elég fiatalok vagyunk, nem is ezzel van a gond. A hozzáállása nem változna 20év alatt sem sajna, rossz házból való, sem apa sem anyaképe nincs, így nehéz vele.
Vezető beosztásban dolgozik, szellemi munkában, és rossz leírni, de jobb ha nincs itthon. Elég sokat van itthon, 10órát van távol, de az a 10óra maga a mámor nekem...
Sok beszélgetés, "szerelmeslevél" várta már, kb halottnak a csók...
Szeintem egy nő soha ne a férje miatt / kedvéért / mellé vállalja be a gyereket, hanem elsősorban maga miatt.
Egy ismerősöm ezt úgy oldotta meg, mivel neki is ilyen sűrűn segítős volt a párja, hogy csak a gyerekeinek élt + a háztartásnak.Olyan rendmániás lett, hogy a férjét se engedte be pl.cipővel a lakásba, se a gyerekeit, kicsi koruktól rendre nevelte - de ő bizony odahúzott a seggükre is, ha nem fogadtak szót - meg is szűnt náluk ez az én csinálom, te csinálod - effektus, mikor újra teherbe esett, azonnal kiíratta magát táppénzre, apuka meg kereste az extra fizut, ha már egyszer így alakította a helyzetet maga körül.Ismerősöm csinálta és csinálja jól.
Valahogy mi is így nézünk ki, mint amit vázolsz Utolsó. Ha így áll a dolgokhoz, akkor keresse meg azt a pénzt, hogy ezt a luxust élvezze. Ha bejárónőnek bébicsősznek és ágyasnak akar egy személyben, akkor teremtse meg rá a pénzt, és vígan csinálom.
Csak ugye se se se se... kifogások kifogások. Mert ő elfárad, nem tudja mit csináljon, hogy több pénze legyen a családnak, nem tudja hogyan kell a mosogatót használni(2éves a konyhabútorom, cserélni kell a munkalapot, mert hiába vízszigetelés a mosogató és a lap közé cseszett arra figyelni, hogy ne álljon ott a víz, úgy néz ki, mintha kukáztam volna az 50es években)
És igen, nem sok kedvem van 38hétnél előbb a karomba tartani a kicsit, és az is 4hét még.
Utólag már nem zavar, de sajna múlthéten a Bethesdát is meglátogattuk a kicsivel, beteg lett, kedves férj és apaként be sem jött csak egyszer berohant, hozott egy a szennyesből kivett hálóinget nekem, a gyerekre egy koszos pulóvert(azt találta meg, ez volt a mentsége) de pl se tisztálkodószert, papucsot, bugyit zoknit, felsőruhát, semmit, alig vártam, hogy aludjon a gyerek, és eljussak a kórház melletti patikába fürdetőért, fogkeféért-fogkrémért, este a csapnál mostam a zoknikat... Égett a bőr képemről, mert komolyan egy egy nagyon alja cigány család tisztább mint mi voltunk ott, akkor, és ha nem hívom fel szombaton, hogy készül a záró eszébe sem jutunk, de itthon sem csinált semmit, várta, hogy hazajöjjek elpakolni a felújítás után:(
Néha úgy érzem a ffiak, tisztelet a kivételnek nem jók másra, mint spermadonornak, azt slussz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!