Önzés, hogy pihenni akarok?
A férjed részéről egy önzőség és aljas dolog is, amit a fejedhez vág és elvár tőled.
Én a helyedben nem beszélnék vele, amíg meg nem változik.
Az enyém se egy nagy segítőkész úriember, de azért vannak határok.
Ha csak sóhajtoznék, és nem mondanám nem is panaszkodnék...
Utálom a felsőbbrendű vagyok fellépését, amikor szükségem lenne rá.
Régen nem jó, ha ilyen a helyzet nálatok. Ha gond van nálunk, leülünk megbeszélni, mer én ennek a híve vagyok. Ültesd le, amikor ráértek ketten beszélni, s mond el, hogy nemsokára szülsz, szükséged lenne egy kis segítségre. Tedd hozzá, hogy ne kelljen mindig mindenért könyörögnöd, segítsen magától, mert nagyon nehéz neked! Ha nem érti meg, akkor ne csinálj semmit!
Nagyon nem bírom, ha egy férfi presztízs kérdést csinál a házimunka megosztásából.
Az első perctől kezdve erről beszélünk, miben tudna segíteni.
Az első gyerekkel amíg megszoktam a háztartást, inkább hagyta, hogy megrohadjon az edény a mosogatóban, az sem érdekelte, hogy szoptatás közben alszok a gyerekkel az ölemben.
A most ha együtt sétálunk, akkor is cipelhetem a törpét, ha nem akar sétálni, ő meg nyavajog, mert jajjj koszos lesz. Az, hogy egyszerre cipelem a két gyereket:( és nem akarja látni.
Gyerek előtt egyenlő felek voltunk, most, wááá.
Húhh, hát kettő kicsivel még rosszabb lesz a helyzeted. Tapasztalat. :(
Hány évesek vagytok?
Férjed mit dolgozik amúgy?
Sokat van otthon?
13:37-es vagyok!
Nem tudom, hogy merted bevállalni a második gyereket ilyen férjnek! Ha megszületik a baba, hidd el, hogy még rosszabb lesz! Ideje lenne egy alapos beszélgetésnek. Ha nem változik a helyzet ki fogsz készülni!
Barátnőmnél dettó ugyanez a helyzet...ő is 34 hetes, kórházba került a fent említett okok miatt, mert beindult a szülést..addig a két nagyobb(2 és 4 évesek) maradtak az apjukkal illetve nagyapával..barátnőm, amikor mentek a kórházba be, rosszul lett...mint aki nem eett egy hete, nem fürdött egy hete...szted?Kell ez neki? Kell ez neked?
Megoldást keressetek de nagyon gyorsan vagy ennek iszonyatos rossz vége lesz.Én melletted vagyok, de vajon igazn ki van még melletted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!