Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjetek besegít mindenben a...

Férjetek besegít mindenben a baba körül?

Figyelt kérdés

Mert az én kedvesem tök rendes,segít mindenben!Kaja csinálás,pelenkázás(kivéve,ha kakis),sétálás,altatás.Nagyon rajong a kislányért.

Ti párotok is ilyen?

2009. jan. 18. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem a főzést kivéve mindenben segít. Imád a lányával játszani, tisztába teszi ha kell, és amióta nagy kádban fürdünk ő pancsizik vele, és én a kád mellől asszisztálok. De besegít a takarításban, és a bevásárlásban is.

Tehát nekünk szuper férjünk van.

Üdv

2009. jan. 18. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nekem is sok mindenben segít.Ha hazajött a munkából sokat foglalkozik a picivel,Ő fürdet én csak segítek.Ő büfiztet mindig,ha itthon van,a pelenkázás sem akadály számára és vigyáz a pindurra,ha elmegyek vásárolni stb.A háztartásban pedig ö porszívózik és porttöröl.

Örülök,hogy ilyen :-),de szerintem ez is a normális.

2009. jan. 18. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja,és ha úgy jön össze,a dokihoz is jön velünk.:-)(utolsó voltam)
2009. jan. 18. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kapok tőle olyan sok segítséget a házi munkába, de nagyon szereti a kislányt. Sajnos a fürdetést én csinálom, meg a pelenkázás is rám vár.( egyébbként szivesen csinálom )Amikor este nagyon fáradt vagyok ,mindig eljátszik vele én meg pihenhetek. 2 hónapos baba anyukája
2009. jan. 18. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
De jó Nektek! Az én babám apukája nem sűrűn látja a babát, csak heti egy-két nap. Olyankor sokat van vele, ki sem adja a kezéből, de az nem olyan mintha igazi apukája lenne. Nem az a baj, hogy nekem kell mindent csinálnom körülötte, hanem hogy nekem kell pótolnom az apát is.
2009. jan. 19. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!