Van valaki aki 43-44 évesen bevállalta a 2. babát?
Én az elsőt 40 felett szültem, most gondolkodunk a 2.-ban.
Mire megérkezne már betöltöm a 43-at.
Sok hasonlót olvasok, de a legtöbbnek már nagy gyereke van és úgy jön a második-harmadik.
Fizikailag nem tudom hogy bírnám, de a kisfiammal is csak én voltam, apuci dolgozott, nagyszülő messze, és már sajna nem tud segíteni. Néha nagyon nehéz volt.
Szóval eggyel még boldogultam, megtanultam, most 2,5 éves megy majd oviba jövőre, addigra meg lehet hogy érkezik a tesó.
Hogy fogom majd oviba vinni, cipelem az újszülöttet is?
Ti bírtátok, Már akinek ennyi idősen 2 pici van.
Egy ismerősöm van, aki 40-el ismerte meg Őt, 41 és 43 a két gyerek.
Három év korkülönbség szerintem csúcs jó.
Nem muszáj 3 évesen oviba adnod a nagyot, ha épp akkor jön az újszülött, majd megy 4 évesen.
Egyébként hordozókendőben magadra kötöd a picit, és szépen mentek kézen fogva a naggyal. Ha meg kocsival mentek, akkor az autós gyerekülést "lóbálod a kezedben", vagy felrakod az újfajta babakocsialjzatra...
Minden megoldható! És a gyerkőcöknek is sokkal jobb, ha ketten vannak!
Én 39 múltam, amikor a második gyermekem született. Igen, magamra kötöm, vagyis már kenguruban megyünk fel a naggyal az oviba és ebéd után megint megyünk érte, ráadásul hétközben semmi segítségem nincs. Igyekszem egészséges maradni és jó kondiban lenni. Ha anyagilag megengedhetnénk, vállalnánk még egy babát.
A kérdésedre válaszolva: neked kell érezned, hogy mit bírsz. Az tuti, hogy hosszútávra kell gondolni, mert sok lemondással jár. Én imádom a gyerekeket, úgyhogy én mindenkinek azt szoktam mondani, hogy bármikor lehet vállalni. Egy ismerösöm 47 éves volt, amikor szült. Fiatalos, vidám az anyuka és gyerek is.
Ne értsd félre amit írok, teljesen jó indulatból írom!
Én nagyon sajnálom azokat a gyerekeket, akik ilyen későn fogannak.Korán elvesztik a szüleiket akikre még nagy szükség volna!Ha még nem lenne egy sem azt mondanám, már inkább fogadj örökbe egy nagyobbat!
De mivel már van egy, azt mondom gyorsan vágjatok bele a másodikba, hogy annak idején legyen neki valakire támaszkodni és legyen valakije!
Még1x mondom nem bántólag mondtam, ez a véleményem!
Másodikat 37 évesen szültem, 30-nak érzem magam.
Aki szerint egy 35-40 éves nő öreg, azt csak sajnálni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!