Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 38éves nőnek...

Szerintetek egy 38éves nőnek mi vesztenivalója lehet, ha teherbe esik?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A körülményeket nem ismerve azt mondom, hogy semmi vesztenivalója nincs.
2010. dec. 3. 21:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdést. Úgy érted, hogy kockázatos-e 38 évesen szülni? Vagy mit értesz veszítenivaló alatt?
2010. dec. 3. 21:04
 3/11 A kérdező kommentje:
van egy ismerősöm,akiről szó van.Van neki egy párja,aki még nem jegyezte el.Nem tudja,hogy maradjon-e vele,vagy menjen tőle,mert a pasi nem akar gyereket,viszont őt sürgeti az idő.
2010. dec. 3. 21:46
 4/11 A kérdező kommentje:
dönthet-e ez a nő úgyis,hogy inkább elhagyja a párját,azért,hogy valaki"től gyereke legyen?Elképzelhető,vagy nem életszerű?
2010. dec. 3. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ciki, de egyedül nehéz egy babával minden féle téren. Nagy bátorság kell hozzá.
2010. dec. 3. 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:
ha már nagyon akar gyereket akkor szerintem ez lehet szakítóok pláne ennyi idősen ...vagy csak valahogy "véletlenül" teherbe esik tőle.
2010. dec. 3. 21:54
 7/11 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
egyedül gyereket nevelni nem épp ideális, de sokkal-sokkal jobb, mint gyermektelenül meghalni. a gyerek az élet értelme, úgyhogy ne habozzon az ismerősöd!
2010. dec. 3. 22:56
 8/11 A kérdező kommentje:
nem arra gondolok,hogy egyedül neveli fel,hanem összejön egy másik pasival,aki szintén akar gyereket,és ezért elhagyja a régit
2010. dec. 3. 23:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Ehhez azért az is kell,hogy ne szeresse az előző párját.Nekem az ex férjem nem akart babát,12 évig voltunk együtt.Elváltunk,igaz más ok miatt is,aztán megismerkedtem a mostani férjemmel,3 hónap után babát vállaltunk.36 évesen szültem,májusban.
2010. dec. 4. 07:44
 10/11 A kérdező kommentje:
gratulálok
2010. dec. 4. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!