Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik télen szültek akármelyik...

Akik télen szültek akármelyik évben, pont a kiírt napon jött a baba vagy többségnek előbb meghozta a hideg front?

Figyelt kérdés
Januárban szülök és érdekelne hogy kinél hogy volt.
2010. dec. 3. 10:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!kétszer szültem télen,első fiammal december 29-re voltam kiirva,január 3-án beindult magától.

Másik kisfiammal december 13-ra voltam tavaly kiirva,15-én inditani kellett.

2010. dec. 3. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:

1.baba dec.11-re voltam kiírva, 7-én szültem, front volt (nem tudom, hideg vagy meled), aznap szültünk vagy 30-an

2.baba okt.22-re voltam kiírva, 28-án született meg végül, pedig közben volt vagy 10 front :S mégis túlhordtam

2010. dec. 3. 12:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Februarban szultem 2 hettel a kiirt datum elott.

Penteken jottek a fajasok es el is folyt a vizem es vasarnap hajnalban megszuletett a lanyom.Teliholdkor szuletett :)

2010. dec. 3. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:

A fiammal február 13 ra voltam kiírva. Február 23. án született meg. A front 3 nappal előtte volt akkor sokan szültek, de amikor én akkor csak egyedül. Ja és utánam 1 hétig senki nem szült.

A lányommal január 27 re voltam kiírva és január 28. án született. Akkor egyszerre 4 en szültünk és pont meleg front volt.

2010. dec. 3. 13:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Tavaly január 17 re voltam kiírva ás 17. én meg is született a lányom...sok babaszületett az aznapi hóeséssel :) gyönyörű volt :)
2010. dec. 3. 21:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Hát látom volt aki ráhúzott.Január 28-ra vagyok kiírva de remélem inkább elöbb jön a drága,nem bánnám ha valami front megindítaná egy picit előbb nem nagyon akarok ráhúzni.Köszönöm mindenkinek
2010. dec. 4. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!