Akik télen szültek akármelyik évben, pont a kiírt napon jött a baba vagy többségnek előbb meghozta a hideg front?
Szia!kétszer szültem télen,első fiammal december 29-re voltam kiirva,január 3-án beindult magától.
Másik kisfiammal december 13-ra voltam tavaly kiirva,15-én inditani kellett.
1.baba dec.11-re voltam kiírva, 7-én szültem, front volt (nem tudom, hideg vagy meled), aznap szültünk vagy 30-an
2.baba okt.22-re voltam kiírva, 28-án született meg végül, pedig közben volt vagy 10 front :S mégis túlhordtam
Szia.
Februarban szultem 2 hettel a kiirt datum elott.
Penteken jottek a fajasok es el is folyt a vizem es vasarnap hajnalban megszuletett a lanyom.Teliholdkor szuletett :)
A fiammal február 13 ra voltam kiírva. Február 23. án született meg. A front 3 nappal előtte volt akkor sokan szültek, de amikor én akkor csak egyedül. Ja és utánam 1 hétig senki nem szült.
A lányommal január 27 re voltam kiírva és január 28. án született. Akkor egyszerre 4 en szültünk és pont meleg front volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!