Magyarorszagon lehet feher COMFORT oblitot es FAIRY mososzert kapni?
Tehat az vinnem kell magammal haza :(
koszonom!
Az oblitore aki tud az valaszoljon kerem :)
En meg egyiket sem lattam Magyarorszagon. En fairy-t hasznalok, nagyon jo, szeretem, de bevallom oszinten, hogy eszembe sem jutott vinni belole haza...
Ha hosszuidore mentunk, akkor ugysem lett volna ertelme, mert elobb-utobb elfogy, ha meg rovid idore mentunk, akkor meg azert nem.
Tudom, hogy hajlamosak vagyunk arra, hogy a megszokasok rabjai legyunk, ha valami bevalt, de nem hinnem, hogy barmi baja lenne a gyermekednek, gyermekeidnek, ha valami egyebet hasznalnal a nyaralas alatt...
A gyogyszer mas tema lenne, abbol en sem kiserletezek ujdonsagokkal szivesen, azt meg mai napig viszem-hozom.
3 hetre megyunk es eleg kicsi meg a babam.Erzekeny boru es ezert nem akarok kiserletezni.
Legalabb az oblito legyen ugyan az.Akkor azt vinni fogom inkabb.
A 2. valaszolo vagyok.
Ha hozol haza oblitot es eszedbe jut, akkor valamelyik uzletben szagold meg a feher coccolinot. Ha lesz nalad comfort is, akkor ugyis emlekezni fogsz annak is az illatara.Mert regebben nekem nagyon hasonlonak tunt a ketto, es most neztem meg, hogy mindkettot az unilever forgalmazza. Szoval nem kizart, hogy egy es ugyanaz, de Angliaban ugye sok minden mas neven fut.
Meg mindig en zaklatlak.
Rakerestem, tenyleg ugyanaz.
Ezen az oldalon is irjak, hogy a coccolino markaneve Angliaban comfort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!