Mennyire vagy toleráns a beteg kisgyerekeddel, ha egész nap rajtad csimpaszkodik és még az ő ellátását sem tudod megcsinálni mert akadályoz az egész napos csüngéssel?
bevallom,néha nehezen.Főleg mióta megvan a kicsi.Most 1,5hétig mindenki beteg volt.És így hogy én is lázas voltam eléggé nehezen viseltem.De megértem,miért csinálja.éjjel meg könnyebb is volt,hogy ott bújt mellettem a 2 éves nagy.
egyszóval,addig nincs bajom semmivel,amíg én nem vagyok beteg
Én egész jol.
Ha nem beteg és ugy log rajtam akkor inkább lefoglalom valamivel.Ha beteg akkor is probálom külömbözö dolgokat mutatni neki és azokal ált. elvan tiz percig addig felteszem a kaját de ilyenkor mindig felveszem inkább és probálok félkézzel végezni mindent.át hivom a mamát és megkérem foglalkozon vele ha itthon van apa akkor ő is beszál és igy sokkal könnyeb de ha mindketten meloznak akkor csinálom amit tudok a többit meg ha idöm lesz rá.
Ha én nem vagyok beteg akkor türelmesebb vagy betegen nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!