8 órában dolgozom és kapom a gyest is a 2,5 éves fiamra de most vissza kell mondanom?
Én írtam a diszkriminációs kommentet. A 3évről 2 évre csökkenés nem volt diszkriminatív, hiszen volt idő felkészülni rá, már több, mint egy évvel a bevezetése előtt életbe lépett a törvény, vagyis mindenki, aki 2009 május után vállalt babát, tudta, hogy csak akkor fog 3 évig járni a gyes, ha április 30-ig megszületik.
Amúgy én nem ellenségeskedtem, és az örülj, hogy eddig kaptad kommentet sem én írtam, gondolom ez azért egyértelmű.
Szerintem is nagy szívás, de ez van.
Lehetek őszinte? Nekem is hiányozni fog a gyes, ha 8 órában dolgozom. De ez van. Most mindenki szív.
Én írtam,hogy örüljön, aki eddig is kapta.Tényleg nem rosszindulatból.Én is azért gondoltam,hogy visszamegyek dolgozni januártól,mert a gyes+fizu már egész jó együtt,most szívok,hogy nem fog járni a gyes. Akinek eddig járt, legalább annyival több bevétele volt.
A 2 év gyes meg nem érint senkit,mert visszamenőleges hatállyal törölni fogják,aki anno beleesett volna, az is 3 évig kapja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!