Anyukak, ti hogyan hasznaljatok fel a DM pontokat ugy, hogy a leheto legjobb legyen?
En meg csak most regisztraltam, egy nagy pelenkavasarlasra hasznaltam fel a 15%os bababonusz kedvezmenyemet, akkor kertem active beauty kartyat is, egybol van rajta 200 pontom.
Most nezem a kedvezmenyeket.
Ha jol latom az, amit 50 pontert kapok kb semmire sem jo (pelenkavasarlas, popsitorlo vasarlas szempontjabol, ezek a nagy tetelek, mert 2 pelenkas gyermekem van).
Vagy megis?
A 150 pontost lehet talan legjobban kihasznalni, mert ahhoz jar 15% kedvezmeny a vasarlas osszegebol.
Ti erre szoktatok bevaltani a pontokat?
Koszonom a tippeket, nagyon hasznosak voltak!
Akkor most nincs mas dolgom, mint varni, remelem kuldenek majd 15%-os kupont nekem par heten belul.
Tenyleg, en meg most regisztraltam, elvileg kapom majd a normal kartyat is postan az ideiglenes helyett. Nektek akkor kuldtek kuponokat is?
Most ugyis letudtam a pelenkavasarlast kb februarig, ha addig kapok kupont, akkor valtok be 50 pontosat amennyit csak lehet es ugy veszek pelus.
Nemtom mennyi teljes aron a 4es pampers a dm-ben, de ha 50 forint korul van, akkor annak a 75%-a 37,5 forint, amibol meg lejon 15%, tehat 32 forint korul van a vege, ez baromi jo, 11 forinttal olcsobb, mint amennyiert szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!