Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak, ti hogyan hasznaljato...

Anyukak, ti hogyan hasznaljatok fel a DM pontokat ugy, hogy a leheto legjobb legyen?

Figyelt kérdés

En meg csak most regisztraltam, egy nagy pelenkavasarlasra hasznaltam fel a 15%os bababonusz kedvezmenyemet, akkor kertem active beauty kartyat is, egybol van rajta 200 pontom.

Most nezem a kedvezmenyeket.

Ha jol latom az, amit 50 pontert kapok kb semmire sem jo (pelenkavasarlas, popsitorlo vasarlas szempontjabol, ezek a nagy tetelek, mert 2 pelenkas gyermekem van).

Vagy megis?

A 150 pontost lehet talan legjobban kihasznalni, mert ahhoz jar 15% kedvezmeny a vasarlas osszegebol.

Ti erre szoktatok bevaltani a pontokat?

2010. nov. 28. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10.40-es vagyok, igen, négy 25%-os kuponhoz 4*50 pont kell, de nekem is rendszeresen küldenek 15%-os, a vásárlás végösszegére szóló kupont. Általában kitart addig a 4 doboz, amíg küldik a következőt, 150 pontért még nem váltottam ki füzetet. Amúgy a mostani DM magazinban van egy kivágható 10%-os kupon, szintén a vásárlás végösszegére 5000 Ft felett, dec. 5-ig lehet beváltani. A postaládákba dobálták be.
2010. nov. 28. 20:07
 12/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a tippeket, nagyon hasznosak voltak!

Akkor most nincs mas dolgom, mint varni, remelem kuldenek majd 15%-os kupont nekem par heten belul.

Tenyleg, en meg most regisztraltam, elvileg kapom majd a normal kartyat is postan az ideiglenes helyett. Nektek akkor kuldtek kuponokat is?

Most ugyis letudtam a pelenkavasarlast kb februarig, ha addig kapok kupont, akkor valtok be 50 pontosat amennyit csak lehet es ugy veszek pelus.

Nemtom mennyi teljes aron a 4es pampers a dm-ben, de ha 50 forint korul van, akkor annak a 75%-a 37,5 forint, amibol meg lejon 15%, tehat 32 forint korul van a vege, ez baromi jo, 11 forinttal olcsobb, mint amennyiert szoktam venni.

2010. nov. 28. 23:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A DM bababónuszt is kiváltottad? Mert én azzal kapom a kuponok nagy részét postán. Ha jól emlékszem 3 havonta küldenek valamit. Az árat kb. jól számoltad, még olcsóbban úgy tudod megvenni, ha kivárod, vagy kifogod a megapack akciót (nagy kartondobozos Pampers, 130-160 db-os). Ha jól emlékszem 4-es méretet így már többször vettem kb. 29 FT/db-ért az előbb leírt módon. Sajnos ezt viszont az üzletekben sem tudják megmondani, hogy mikor kapnak, én többször be szoktam nézni. Aztán érdemes még azt is nézni, hogy néha nem 200 Ft-ért 1 pont jár, hanem kettő (pl. most novemberben), ha akkor vásárolsz, hamarabb gyűlnek a pontok, mert a Dm-ben (Rossmannal ellentétben) beváltáskor is kapsz a kártyádra pontokat. Én fényképeket is ott szoktam kidolgoztatni, a két kuponnal kb. 9 Ft/db-ra jön ki, ugyanis ezekre is beváltható. Sőt, nagyon drága vérnyomás vagy vércukormérőt, digitális lázmérőket is lehet kapni, amire szintén felhasználhatók a kedvezmények! Lázcsillapítót, terhesvitamint, köhögéscsillapítót, stb. is itt veszek ugyanígy jóval olcsóbban. A kuponok amúgy kb 2 hónapig érvényesek. Most kaptam karácsonyra tőlük, jan. végéig beváltható.
2010. nov. 29. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!