Anyukak, ti hogyan hasznaljatok fel a DM pontokat ugy, hogy a leheto legjobb legyen?
En meg csak most regisztraltam, egy nagy pelenkavasarlasra hasznaltam fel a 15%os bababonusz kedvezmenyemet, akkor kertem active beauty kartyat is, egybol van rajta 200 pontom.
Most nezem a kedvezmenyeket.
Ha jol latom az, amit 50 pontert kapok kb semmire sem jo (pelenkavasarlas, popsitorlo vasarlas szempontjabol, ezek a nagy tetelek, mert 2 pelenkas gyermekem van).
Vagy megis?
A 150 pontost lehet talan legjobban kihasznalni, mert ahhoz jar 15% kedvezmeny a vasarlas osszegebol.
Ti erre szoktatok bevaltani a pontokat?
Koszi a valaszt!
De az egy termek alatt egy darabot ertenek, ugye?
Tehat egy csomag pelenka.
Nem egy tipusu termek, tehat mondjuk 5-6 csomag ugyanabbol a pelenkabol.
Mertha csak egy csomag, akkor az nekem nem eri meg, nalunk a 2 gyerekre napi 10 pelenka fogy, 1-2-3 honapra veszek pelenkat egy alkalommal, igy egyszerre 6-10 csomaggal veszek. Raktarozni szeretek, vasarolni menni utalok...
Utolso valaszolo:
Ez igy tenyleg jol hangzik. De akkor ez azt jelenti, hogy mondjuk 4 doboz pelenka eseten elso nekifutasra kell legyen 4*50 pontom a negy joker kedvezmenyhez plusz 150 pontom, hogy a 15%os kupont is bevalthassam, igaz?
Én az 50 pontos kupont szoktam beváltani, leginkább a Joker kupon miatt és pelenkát veszek.
max-2 dolgot még veszek, ha kell, de a többit eldobom.
Most küldtek egy blokkvégi kupont 15%, meg az egyik újában szintén volt egy másik blokkvégi 5000 ft feletti vásárlásra.
Szia, én a teszveszen-vaterán veszem a kuponokat, kuponfüzeteket, és a -15%végösszegkupont is, ha nincs nekem. Általában egy eladótól veszek sok kupont, kb. 200,-Ft-ért, 80,-Ft a posta, de még így is nagyon-nagyon jól szoktam járni és én válogatom ki, hogy mik kellenek. Néha megnyerek olyat is, ami nem kell, azt visszateszem eladni, hátha visszahozza az árát.
Remélem tudtam segíteni. Én egyébként a bababónusz óta nem kaptam semmilyen kupont, csak látom fent a neten, hogy most is küldtek valamit sok embernek, de én nem kaptam :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!