Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 hós a kisfiunk, a férjem...

10 hós a kisfiunk, a férjem nem nagyon foglalkozik vele.. Szükség van ilyen apukára?

Figyelt kérdés

10 hós a kisfiunk, a férjem nem nagyon foglalkozik vele, fontosabb a tévé, szgép, telefon, cigaretta, stb... Ha megkérem egy kis segítségre, azt mondja, oldjam meg egyedül.

Teljesen magamra maradok mindennel.Nincs semmi kikapcsolódásom, néha a baba is felhúz annyira, hogy meg tudnék bolondulni.

A gyerkőc incselkedne az apjával,de az meg rá sem néz, nemhogy törődne vele.

Kedvem lenne kiadni az útját, mert nem csak magamnak szültem a gyereket, hanem neki is. De ő nagy ívben sz.rik rá:(

2009. jan. 14. 23:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mi már 7éve ismerjük egymást, s lassan 5éve vagyunk házasok.

A gyerkőcöt mindketten nagyon akartuk. Az első elment,a második beteg volt, így a 20.héten meg kellett szülnöm, és hát a 3. sikerült, vele meg így törődik.

Nem arra kérem sosem,hogy pesztrálja, de ha épp mosogatok, akkor ne nekem kelljen berohangálnom. Volt rá példa,hogy bevágta a kiságyba, ő meg elment tévét nézni. Én beteg voltam, a gyerek üvöltött, nonstop 48 órát ébren kellett lennem betegen, míg ő a tévé előtt döglött. Ja, és még annyit sem tesz meg, hogy a kukát levigye, vagy hozzon fel ásványvizet...

Inkább csak hátrányom van belőle, nem előnyöm. Csak szemetel maga után, nem győzök még utána is pakolni, elegem van.

Beszélni nem lehet vele, mert mág válaszra sem méltat, ha kérdezek valamit.

A szívem mélyén szeretem, de így boldogtalan vagyok mellette, és félek,a gyerkőc is megérzi:(

2009. jan. 15. 12:04
 12/12 anonim ***** válasza:
72%

Hát elég szomorú amit írsz és sajnos nem te vagy az egyetlen aki így él.

A kérdésre a válaszom hogy nem hiszem hogy ilyen apukára volna szüksége az babának. Azt javaslom hogy ha tudtok töltsetek el egy estét vagy csak pár órát kettesben és beszéljétek meg a problémáitokat. Ami biztos van bőven, mindennek oka van és ki kellene deríteni hogy az ő viselkedésének mi az oka. Azt írod ő is akarta a babát akkor mi az ami megváltozott? Lehet hogy úgy érzi háttérbe van szorítva? Nem azt akarom éreztetni veled hogy te vagy a hibás csak, ha még fontos neked a párod akkor neked kéne valami drasztikus lépést tenned mivel ő nem veszi a fáradságot hogy helyre hozza az életeteket, nem hiszem hogy ő boldog lenne így.

Amikor nekünk volt egy komoly problémánk egyszerűen beültem vele az autóba és elvittem a Duna partra ahol nem volt senki és azt mondtam addig nem megyünk haza amíg el nem mondom amit akarok és ő is elmondja az ő gondját, baját. Jót beszélgettünk.

Én a helyedben már rég kikapcsoltam volna az áramot és ha kell gyertya fénynél beszélgettem volna el vele.

Ha nem használ semmi akkor sajnos valószínű kihűltek az érzései és nincs mit keresnie melledet.

Egy pár napra hagyd el hogy érezze a hiányotokat és talán rájön hogy hol rontotta el.

A dolgoknak mindig két oldala van, ne feledd lehet hogy ő is szenved.

Sok sikert.

Én nem értek egyet azokkal a válaszokkal hogy, ezt így el kell fogadni mert úgy is minden az anyára marad.Együtt vállaltuk, együtt is kell felnevelnünk őket.

2009. jan. 17. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!