Kiderült hogy babát várok,5 hetes vagyok. Viszont nincs munkahelyem. Most behívtak 4 helyre is személyes találkozóra. Mit tegyek?
de ha elmondom esélyem sincs a munkára. Ki venne fel manapság egy állapotos nőt? senki mivel fizetni kell utánuk.
Ha hazudok nekik akkor meg talán túl élem a 3 hónapot és utána tudom hogy nem csak havi 40 ezret fogok kapni
most kit nézzek a gyermekemet ,hogy többet meg tudjon kapni ,vagy a munkaadód? ott sem mindenki korrekt ,egy kettő engem is átvert és hazudott,kihasznált
En nem mondanam el, ha nem kerdeznek ra. Le nem tagadnam.
Nem vagyok egyebkent gerinctelen, de ha arrol van szo, hogy nulla bevetelem legyen a gyermek szuleteseig es utana csak a gyes, vagy most az egyszer hallgatok, nem jatszom a jotekonysagi intezmenyt, de legalabb fix, hogy par honapon at kapok fizetest (megha ki is rugnak probaido alatt, de addig legalabb lenne 1-2-3 havi bevetelem, ami a babakelengyere eleg), sot, jo esetben szulesig dolgozhatok, utana meg jar a tgyas, gyed, es nagy esellyel sokkal kevesebe lenne igy kakiban a csalad anyagilag, szoval ha ez lenne a tet, akkor nem szolnek az allapotomrol.
Ha szolsz, akkor biztos, hogy nincs munkad.
Ha nem szolsz, akkor valamennyi beveteled biztosan lesz, nagyon jo esetben jo sokaig.
Vekonysag es babavaras: nem jelent semmit, hogy vekony vagy. En vekony vagyok, sot, szinte sovany. Az elso terhessegemet a 25. hetig nem vettek eszre idegenek, a masodik terhessegem a 22. heten kezdett latszodni.
én sem mondanám el,ha csak rá nem kérdeznek. Egyébként nem biztos,hogy hamar meg fog látszani a másállapot. Van egy ismerősöm, ő is igen vékony testalkatú. A utolsó hetekben sem nagyon volt hasa. Nem akarok rád ijeszteni,de még rengeteg időd van a 12. hétig is,addig pedig bármi történhet.
Tudom,2x vetéltem.
Én is az 5.hétben járok, csak én február vége óta munkanélküli vagyok. :(
Sajnos semmi munka nincs kilátásban, pedig nagyon kellene 4-5 hónap bejelentett munkahely, különben nem kapok sem Tgyást, sem Gyed-et. :(
Egyik szemem sír, másik nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!