Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nincsen semmilyen FP tanuló...

Nincsen semmilyen FP tanuló játékunk itthon. Ez most nagyon gáz?

Figyelt kérdés

lányom 2 éves múlt januárban jön a kisfiam.

Szerintem mi vagyunk az egyetlen akinek nincsen FP játéka ez nagyon gáz? Csak most nézegettem a neten milyen játékokat lehetne venni karácsonyra akkor ugrott be.

Érdemes még valamire beruházni egyáltalán?

Persze FP kívül van más játék, rajztábla, nénós autók tömkelege (nagy kedvenc) zenélő farm is van, stb....

2010. nov. 21. 16:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek adtam zöld kezet. Igazából persze tudom hogy nem baj csak ugy beugrott hogy valahogy ez kimaradt az életünkből. Nem az anyagiak miatt hanem mindig az volt hogy majd szülinapra meg névnapra de aztán kimaradt. Persze felnő enélkül is:-)

De látom többen vagyunk akiknek nincs egyáltalán hát lehet hogy nálunk sem lesz akkor:-)

Méegyszer köszi a válaszokat!

2010. nov. 22. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!