Kiságyból a szivacsot rakta már be valaki a mosógépbe? Nem lesz baja?
milyen szivacsot?
a matracra gondolsz? az hogy fér bele a mosógépbe? vagy a fejvédö szivacsra gondolsz?
Igen a matracra gondolok..még nem próbáltam meg berakni,nem tudom hogy befér-e.Gondoltam elöször megkérdezem a véleményeteket.:)
Köszönöm a válaszokat!
Gondolom a szivacsmatracra gondolsz, nem a kókuszosra :-D
Én azt huzatostól szoktam mosni. Pont bele lehet hajtogatni egy 5 kiló kapacitású mosógépbe. Nekünk 9 cm vastag 60x120 cm matracunk van. Nem mondom, hogy egyszerű, de nem lehetetlen. Én kb. 2-3 havonta ki szoktam mosni. Nálunk csak hétvégén van használva nagyiéknál, és ott nincs rajta gumi lepedő, így ha bepisil vagy leönti egyszerűen kimossuk :-D
Nincs semmi baja, pedig már 3. gyereket szolgálja ilyen módon. Azt, hogy huzat nélkül lesz e baja, nem tudom, mert úgy sose mostam, mert a barátnőmék egyszer lehúzták és nem tudták visszahúzni rá :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!