Be mered tenni a mosógépbe a babakocsi összes huzatát?
Nem bergonom van, tobb fajta babakocsink volt mar, mindegyiknek mostam a huzatat mosogepben.
Ezekben max szivacs volt bent az uloresznel.
Kimelo, vagy kezi mosoprogramon mostam gyenge centrifugaval. Egyiknek sem lett baja.
Igen már mostam, hordozó és babakocsi huzatát is, graco ultima TS-es van.
Sőt a besafe gyerekülés huzatát szintán raktam már be a mosógépbe.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is volt már olyan kocsim az első két gyereknél, aminek minden egyes huzatdarabját gondolkodás nélkül betettem a gépbe. De ennek a Bergon kocsinak a huzatában mintha vastag papír vagy préselt lemez is lenne... alul, az ülőrésznél. Ezért estem gondolkodóba, hogy akár a kádban merjem-e kicsit kimosni, mert félek, hogy tönkreteszem, nem az enyém, kölcsönkaptam a kocsit...
A masodik valaszolo vagyok.
Keress ra neten a pontos tipusra, elvileg fell kell tuntetniuk, hogy moshato, vagy reszben moshato. (Az utobbival is talalkoztam mar, az nyilvan hasonlot jelentett, amitol te is felsz, hogy egyes reszek nem moshatok a merevites miatt.)
Ha felsz tole, akkor csinald azt, hogy a nagyreszet mosod gepben, amitol felsz azt pedig mososzeres szivaccsal dorcsolod at, majd sima vizessel.
Az egyik sportbabakocsinkkal szoktam ezt csinalni. Annak ugyan moshato a huzata, viszont az uloresznel csavaroznom is kell, hogy le tudjam szedni, raadasul nagyon hulye helyen van a csavar, alig lehet hozzaferni. Ha nincs sok idom, akkor csak a tobbi reszt mosom gepben, azt pedig szivaccsal takaritom. Nem tudom, hogy a tiednek milyen az anyaga, ennek olyasmi, mintha vizlepergetos lenne, igy nagyon konnyen tisztithato. (Igaz, hogy konnyen is koszolodik, mert szep citromsarga, dehat ez van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!