Lehet valamivel a gyerekek fejlodeset (magassagara gondolok) serkenteni? Tapasztalatokat kernek.
7:23as vagyok
Én vagyok hülye, vagy mi? Ha a honlap főoldalát linkelem be, akkor csak reklám, ha a menübe bekattintva van belinkelve, akkor nagyon hasznos?
Tanuljunk már meg körbenézni egy honlapon!
Én sem a magasságnövelő talpbetétre gondoltam 2 éves gyereknél!!!
Szia. Én is elég kicsi vagyok. (141 cm) Engem is hordott orvostól orvosig az anyám, mondván, hogy egy nap majd megköszönöm neki, de a mai napig nem tudok hálával, vagy jóérzéssel gondolni arra az időszakra. Szóval mikor én voltam gyerek, úgy állt a helyzet, hogy 2 lehetőségünk volt. Vagy keleten "nővesztenek meg", vagy itthon kapok hormonokat. A keleti növesztés abból állt volna, hogy minden egyes csontomba a karomon, és a lábamon, (mivel azok a kicsik) szóval minden csontomba egy pár csavart belefúrna, amire egy keretszerü szerkezetet erősitenek, és az a csavarok segitségével pár centit nyújt a csontokon. DE!! Ez nem veszélytelen eljárás, és nem is fájdalommentes. Nagyon fáj, és a csontok elvékonyúlnak tőle, ezáltal roppant törékenyekké válnak. Az esztétikai oldalát már ne is nézzük ezek után, mert a gyerek kezén, lábán ottmarad 1-1 csúnya behegesedett lyuk egy örök emlékezetetőként a dologra. Az a pár centi , ha jól emlékszem max 5 centiről volt szó, nem ér meg annyit.
A másik lehetőség a hormoninyekciók. De gondolom te is sejted, hogy milyen veszélyekkel jár a szurka-piszkán kivül.
Ha adhatok egy tanácsot: ne piszkáljátok azt a gyermeket, és tanuljon valami küzdősportot, hogy ha kell, megtudja magát védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!