Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnál pénzt azért, hogy tiéd...

Adnál pénzt azért, hogy tiéd legyen a baba, akit örökbefogadhatnál?

Figyelt kérdés
Olvastam itt egy kérdést, és az anyagi gondok közé került anyuka, pénzt szeretne a babáért, persze illegálisan! Magyarán eladná a gyerekét!
2010. nov. 15. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A rendőrnek üzenem én is, hogy ezt biztosan nem fogjátok elfogni. Nagyon sok elkeseredett szülő van, aki bármit megtenne, hogy legyen gyereke, és még pénzt is adnak, igaz ellenőrizhető keretek között - pl. a kismama nekik szeretné örökbe adni a gyerekét, ezért a gyerek miatt fizetik a lakását, ruhatárat, kényelmet, stb. Sosem fogja tudni a rendőrség ezt az ellenőrzése alá vonni, mert egyik fél sem fogja nyíltan elismerni.

A másik, hogy aki pénzt képes kérni a saját gyerekéért, az nem is érdemli meg azt a csöppséget, sokkal jobb helyen lesz egy olyan családnál, aki bármit feláldozna érte. Hidd el, ott szeretni fogják azt a kicsit.

On: én lehet adnék, ha semmilyen más úton nem lehetne gyerekem.

2010. nov. 15. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem az számít, hogy kiderül-e a cselekmény, hanem maga az elkövetett cselekmény! Ez pont olyan, mint a vesztegetés, egyik fél sem mondja el, így ritkán jut a hatóság tudomására!

A bíróságot nem az érdekli, hogy ki milyen körülmények között vállalja a gyereket, illetve, hogy mennyire vágyik már a gyerekre! Attól még ez a cselekmény büntetendő! Konkrétan nem arra gondolok, hogy fizetik a kismama vizsgálatait, gyógyszerit, hanem arra, amikor a gyermek és a pénz gazdát cserél!

Bár én is anya vagyok, de amit a törvény tilt, azt a tiltja! Persze megértem, hogy sok ember helyzetén ez óriásit változtatna, de amíg a BTK-ban szerepel, eddig bűncselekmény.

2010. nov. 15. 15:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Nemis az a borzasztó, aki ad, hanem aki eladja, és direkt a pénzért szüli meg!
2010. nov. 15. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát az tényleg borzasztó.Vsiszont szerintem anék pénzt ha már ugy el lennék keseredve...és sokan mások is csak nem ismerik el.
2010. nov. 15. 18:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A nők két dologért képesek mindent elkövetni a világon:1, hogy legyen gyerekük, és hogy ne legyen.
2010. nov. 15. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!