Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnál pénzt azért, hogy tiéd...

Adnál pénzt azért, hogy tiéd legyen a baba, akit örökbefogadhatnál?

Figyelt kérdés
Olvastam itt egy kérdést, és az anyagi gondok közé került anyuka, pénzt szeretne a babáért, persze illegálisan! Magyarán eladná a gyerekét!
2010. nov. 15. 14:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Uhhh.... Én soha nem tenném meg. Mármint anyaként soha nem tudnám eladni azért a babámat, hogy én aztán jobban éljek... az Ő árából. Ha egy elkeseredett nő lennék, akinek semmiképp nem lehetne gyereke, lehet, hogy fizetnék érte... Az örökbefogadás állítólag nagyon hosszú, és sokszor nem is babát kapnak a szülők, hanem már nagyobb gyereket... Jó kis vitatémát dobtál fel :)
2010. nov. 15. 14:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Soha!
2010. nov. 15. 14:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha ez az egy járható út lenne: igen fizetnék érte.
2010. nov. 15. 14:55
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

Rendőr vagyok, kicsit érdekes az eset!

Az anyuka emberkereskedelmet követ el, ha eladja gyermekét. Mivel a saját gyermeke, ezért minősített eset, azaz 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő!

Ha már előkészületet tett, azaz felajánlotta gyermekét, már az is büntetendő!

Ha tudnám ki ez az anya, már eljárás is indult volna ellene!

2010. nov. 15. 14:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Második vagyok, azért nem, mert én nem lennék képes odaadni a gyerekemet, bármilyen anyagi gondjaim legyenek. Ha nem tudnám én nevelni, akkor inkább az intézet,ott még látogathatnám, de azt, hogy az Ő árából megoldjam az anyagi gondjaimat, azt már nem. Éppen ezért nem is fizetnék másnak sem, mert nehogy már egy baba oldaná meg egy felnőtt anyagi gondjait.
2010. nov. 15. 14:58
 6/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Sőt, aki megvásárolja a gyermeket, az is bűncselekményt követ el!

2010. nov. 15. 14:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Te esetleg tudod ki az anyuka? Hol és mikor volt kiírva ez a kérdés?
2010. nov. 15. 14:59
 8/15 A kérdező kommentje:
2010. nov. 15. 15:02
 9/15 A kérdező kommentje:
Borzasztó...
2010. nov. 15. 15:02
 10/15 anonim ***** válasza:

Kedves rendőr!

Körül kell nézni örökbefogadások terén! Rengetegen(!) adnak pénzt az örökbe fogadható gyermekekért!

(több ilyen ismerősöm is van)

2010. nov. 15. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!