Adnál pénzt azért, hogy tiéd legyen a baba, akit örökbefogadhatnál?
Figyelt kérdés
Olvastam itt egy kérdést, és az anyagi gondok közé került anyuka, pénzt szeretne a babáért, persze illegálisan! Magyarán eladná a gyerekét!2010. nov. 15. 14:49
1/15 anonim válasza:
Uhhh.... Én soha nem tenném meg. Mármint anyaként soha nem tudnám eladni azért a babámat, hogy én aztán jobban éljek... az Ő árából. Ha egy elkeseredett nő lennék, akinek semmiképp nem lehetne gyereke, lehet, hogy fizetnék érte... Az örökbefogadás állítólag nagyon hosszú, és sokszor nem is babát kapnak a szülők, hanem már nagyobb gyereket... Jó kis vitatémát dobtál fel :)
3/15 anonim válasza:
Ha ez az egy járható út lenne: igen fizetnék érte.
4/15 anonim válasza:
Rendőr vagyok, kicsit érdekes az eset!
Az anyuka emberkereskedelmet követ el, ha eladja gyermekét. Mivel a saját gyermeke, ezért minősített eset, azaz 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő!
Ha már előkészületet tett, azaz felajánlotta gyermekét, már az is büntetendő!
Ha tudnám ki ez az anya, már eljárás is indult volna ellene!
5/15 anonim válasza:
Második vagyok, azért nem, mert én nem lennék képes odaadni a gyerekemet, bármilyen anyagi gondjaim legyenek. Ha nem tudnám én nevelni, akkor inkább az intézet,ott még látogathatnám, de azt, hogy az Ő árából megoldjam az anyagi gondjaimat, azt már nem. Éppen ezért nem is fizetnék másnak sem, mert nehogy már egy baba oldaná meg egy felnőtt anyagi gondjait.
6/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
Sőt, aki megvásárolja a gyermeket, az is bűncselekményt követ el!
7/15 anonim válasza:
Te esetleg tudod ki az anyuka? Hol és mikor volt kiírva ez a kérdés?
8/15 A kérdező kommentje:
2010. nov. 15. 15:02
9/15 A kérdező kommentje:
Borzasztó...
2010. nov. 15. 15:02
10/15 anonim válasza:
Kedves rendőr!
Körül kell nézni örökbefogadások terén! Rengetegen(!) adnak pénzt az örökbe fogadható gyermekekért!
(több ilyen ismerősöm is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!