Megváltoztattátok a szokásaitokat azért, hogy a gyerek jó példát lásson?
Azóta rendszeresen eszem. Hogy várjam el a gyerektől,hogy egyen ha azt látja , hogy akkor eszem amikor megéhezem (ez sokszor csak napi egy alkalom volt).
Tévénézést meg nem tudatosan változtattam. hozta magával, hogy nincs idő tv-re:)
Nálam a csúnya beszéd a bibi. Persze nem káromkodok , de néha egy egy csúnya szó kicsúszik. Sajnos ezen dolgozom még. Bár már a 3,5 éves fiam szól rám, ha épp egy olyan szót mondok magamba :) :)
-normális étkezés, nem össze-vissza
-kevesebb tévé
-nincs csúnya beszéd
-napi rendszer, napi rutin ugyanaz
-rend a lakásban (már amennyire lehet az egymillió játéktól)
Hajjaj,nagyon sok mindent változtattam,és a párom is.
Gyermek-szempontból nagyon rossz életet éltünk.
Összevissza étkezéseken át,a csúnyább szavak használatán keresztül,a gyakori rendetlenségig minden volt itt. Sok munka - ritkán főzés,gyorskaják,chipsek.
Ez csak töredéke,egész sok ilyen apró dolog van amibe nem gondoltam bele,hogy rossz dolog,míg gyermekem nem lett,és kicsit furán veszi ki magát ha én tanítom/nevelem őt helyesen,de én nem azt csinálom.
Szóval,sok szokás megváltozott,de ez jó is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!